Sari la conținut

fuchsia

Super Membru
  • Număr conținut

    556
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de fuchsia

  1. Asta spune mai mult despre posesori decat despre jivine Haioase rau dihaniile !
  2. Uite o discutie mai veche, poate gasesti ceva care sa te ajute:
  3. Cica difera in functie de primarie. https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-23764744-dezinfecteaza-primariile-din-bucuresti-strazile-care-sunt-recomandarile-oms.htm As zice ca asta e in teorie la nivel de declaratii media heirupiste, ce o fi in realitate in solutiile alea, Dumnezeu cu mila.
  4. Wheelie Daca se lipeste de tine poate il inveti sa filmeze, tin mai mult bateriile decat la o drona, si stabilizarea e de exceptie :)) https://www.youtube.com/user/Srachi/videos
  5. La Drift-uri era o optiune sa pui camera in modul de video tagging. Asta insemna ca puneai camera in loop, cand aparea un eveniment util apasai un buton pe camera sau pe telecomanda si camera proteja la stergere ultimul segment video salvat si inca doua ulterioare apasarii butonului. Era necesar sa setezi in prealabil durata unui segment, intre 10 secunde si 5 minute. Ce insemna asta in practica: setezi de exemplu segmentul la 30 de secunde, treci cu motorul pe langa o cascada, iti dai seama ca e o chestie misto si apesi butonul. Camera iti protejeaza 30 de secunde dinainte sa apesi butonul, deci ai salvat momentul cand te apropii de cascada, si apoi se mai salveaza 60 de secunde ulterioare apasarii butonului. Poti prelungi filmarea -- daca din intamplare mai vezi o cascada in alea 60 de secunde ulterioare, apesi din nou butonul si mai adaugi 60 de secunde. Avantajul e ca la final ai doar momentele cheie in blocuri mici, fata de o singura filmare mamut in care sa scobesti cand ajungi acasa. Asta a fost motivul care m-a facut sa iau un Drift in 2014 -- pe vremea aia GoPro-urile nu aveau asa ceva. Conceptul era bun, insa implementarea era idiotica, din cauza ca nu se salvau decat momentele marcate explicit prin apasarea butonului. Deci cand puneai camera in modul de tagging nu puteai sa o mai folosesti ca martor in caz de accident. Daca intra in tine unul cu conserva si nu apucai sa apesi butonul, informatia din bucla era pierduta. Dupa mine, ar fi fost mult mai util sa se inregistreze pe card tot ce filmeaza camera, in blocuri de durata prestabilita, sa se protejeze ce indica utilizatorul, si cand se termina spatiul pe card sa suprascrie blocurile cele mai vechi neprotejate.
  6. Am facut scoala acum vreo cinspe ani pe un TW de 200. Mai aveau un Djebel la scoala, si ala o mobra foarte simpatica, si un Volty cu care nu am facut clic deloc. TW-ul mi-a mers cel mai mult la suflet, avea un je ne sais quoi :). Cu doua lucruri am ramas de pe urma TW-ului -- a fost motivul care m-a hotarat sa imi iau si eu tot un enduro, si a ramas modelul care ma face de fiecare data cand il vad sa imi reamintesc senzatia aia incredibila pe care o ai cand mergi prima data cu o motocicleta
  7. Felicitari, mi se pare una din cele mai misto relatari de calatorie de pe forum ! Multa munca si pe mobra, mai mult v-ati intors decat v-ati dus :D, dar si la editare. La mai multe !
  8. "Inteleg", un cuvant mic, dar totusi atat de mare Televizorul se doneaza, nu se arunca, nu se recicleaza. Multumesc pentru informatia cu rorec.ro.
  9. Donez TV CRT Platinium, diagonala 54 cm. Merge bine, singurele probleme sunt: - butonul de on/off e intzepenit pe pozitia 'on', deci aparatul se porneste/opreste prin intermediul prizei, sau din telecomanda. - butoanele telecomenzii trebuie apasate zdravan ca sa functioneze. Toate functiile tv-ului sunt disponibile si din butoanele de pe tv, alea functioneaza perfect. Ambele defecte sint rezolvabile usor probabil, n-am avut rabdare sa desfac nici tv-ul, nici telecomanda. Se poate ridica din Bucuresti, sector 4. Contact pe PM.
  10. Am avut si Yuasa si Toplite si Poweroad, toate pe gel, 10Ah. Yuasa e un brand de baterii de top, si calitatea componentelor e pe masura. Poweroad e un brand chinezesc foarte ieftin, dar la calitate decenta, as spune peste Toplite, care e brandul mai ieftin de la Yuasa. Eu am cumparat Poweroad-ul ca baterie de backup pentru ca era extrem de ieftina (120 de lei pe gel, tot la Caranda), dar cand a crapat bateria principala de pe mobra am pus Poweroad-ul si a mers fara probleme. Durata de viata o estimez cam la jumatate la Poweroad fatza de Yuasa. Din ce imi aduc aminte, Yuasa a mers vreo +4 ani fara probleme, dupa care a crapat. Poweroad a mers vreo 2 ani dupa care s-a descarcat aparent iremediabil, redresorul o arata moarta. Am pus o Varta pe mobra si neavand ce pierde la Poweroad am dat in ea cu setarea de curent mai mare, pentru baterii auto, a redresorului. Spre surpriza mea, si-a revenit, se incarca ok acum si am pornit de mai multe ori mobra cu ea. Deci mai are ceva viata, dar n-am mai montat-o ca baterie principala. Conditiile de exploatare au fost destul de similare la toate bateriile. Ca fapt divers, n-am remarcat avantaje semnificative la gel fatza de acid. Nici la self-discharge, nici la rezistenta la frig. Un plus e ca nu se varsa, in caz ca o sucesti in timpul montajului sau faci enduro, si nu au nevoie de intretinere. Altfel spus, sunt ok amandoua variantele tale. Eu as lua Yuasa la banii aia, daca intr-adevar Yuasa si nu Toplite si daca bateria e noua, cumparata dintr-o sursa de incredere. Dar nu risti mare branza nici cu chinezeasca, o schimbi dupa 2-3 ani si aia e. Curentul de pornire mare e de bine, nu ai ce sa strici. Ala spune ca bateria e capabila sa furnizeze minim x amperi la pornire, si daca ai un electromotor mai fomist care suge mult curent la pornire te intereseaza o valoare suficient de mare cat sa ii acopere necesarul.
  11. La a mea se aburea displayul pe interior la o ploaie mai de durata, dar dupa ce se usca mergea ok. A mers si bagata in mare de cateva ori... pana cand n-a mai mers Mai jos e capacul nou, clar au dat aia de la drift buleala cu prima versiune, dupa care au revenit cu aia corecta. Daca nu gasesti capacul nou de schimb, poate merita sa trimiti un mail direct la producator, e greseala lor pana la urma, si poate iti trimit ei versiunea buna. Am uitat sa precizez, a mea e ghost-s, daca ai alta varianta e posibil sa difere oricum capacul tau.
  12. Bravo, misto plimbarea si locurile ! Am si eu un Drift care lua apa pana si cand ploua, am schimbat-o in garantie la f64 dupa ce a crapat de tot, si am observat ca mi-au schimbat capacul ala etans cu altul cu o forma complet diferita. Ala vechi cu care lua apa nu calca bine pe corpul camerei indiferent cat de tare strangeai capacul (evident, asezat cu orientarea corecta). Asta nou e ok. Daca si la tine e tot de la capac problema, poate gasesti pe undeva capacul bun ca sa nu mai ai surprize cu apa.
  13. Bine ai revenit ! Imi plac stickerele, chiar vorbeam cu un prieten zilele trecute de speed block-ul yamaha https://oilysmudges.com/blog/yamaha-speed-block-graphics/#.XU_rfzi0niw
  14. Striatiile apar din cauza rezolutiei la care s-a printat, nu a materialului. Dar printurile din ABS le poti tine ulterior in vapori de acetona si suprafata iese mult mai smooth.
  15. Cu placere, ai grija sa nu o printezi din PLA chior, ala se inmoaie la temperaturi relativ mici, gen 60 de grade. Cica PLA-ul si-ar imbunatati proprietatile daca e bagat in cuptor dupa printare, cu pretul unor mici modificari dimensionale, dar mai simplu o scoti direct din ABS.
  16. Daca te hotarasti sa o printezi 3d, ai aici niste modele: https://www.thingiverse.com/search?q=gopro+chin&dwh=795d4c1349aaf96 Vad ca sint si variante pentru casti enduro.
  17. Daca n-ai fire sarite din cablu ar trebui sa-si dea drumul cu niste WD40 bagat unde freaca mansonul. Posibil sa se intepeneasca din nou dupa o vreme, mai dai un pic, si tot asa pana incepe sa functioneze normal. Asa imi facea si mie intr-o vreme.
  18. Merge vectorizat rapid in photoshop sau illustrator, daca se pricepe prietenul. https://www.stickers-motard.fr/75-large_default/stickers-autocollant-logo-k1300r.jpg
  19. Ok, daca nu ai nevoie de volum mare + esti hotarat sa schimbi evacuarea, probabil e mai ok cu niste cutii mai mici dar care sa lase loc sub ele pentru o toba aftermarket care sta mai ridicata. E360-urile vin lipite de motocicleta doar cu tobele stock, altfel nu prea mai ramane mult loc sub ele pentru tobe mai ridicate, si daca distantezi suportii ca sa faci loc tobei n-ai facut nimic. Daca ramai hotarat pe ceva gen E22 poti arunca un ochi si la E21, cica ar fi cu 3cm/cutie mai slim decat E22, si pierzi doar 1L din volum.
  20. Eu am la 850 Givi E360 de care sint foarte multumit de vreo 12 ani incoace. Fata de E22 sint cu 11 cm mai late in total (5.5 cm fiecare), dar aproape duble ca volum (40 vs 22 litri). Pe un 900 ar veni asa:
  21. Felicitari, geniala povestea :))))) Astept cu interes urmarea !
  22. Poze cu maimuta. Imi e destul de greu sa o fotografiez pentru ca are talentul sa isi schimbe brusc expresia cand vede aparatul Azi a socializat cu o haita uriasa de doi catei, lucru mare pentru ea.
×
×
  • Creează nouă...