PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 18:30 parcare la Billa din Dr Taberei?......ne aprovizionam cu apa rece si bagam o plimbare..... --- Mesaj completat în 28 Jul 2007 09:27 -------------vreo intilnire .....ceva......????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 18:30 parcare la Billa din Dr Taberei?......ne aprovizionam cu apa rece si bagam o plimbare..... <small>--- Mesaj completat în 28 Jul 2007 09:27 -------------</small><br/>vreo intilnire .....ceva......????????? Tu mai ai sperante ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Sincer?....nuuuuuuu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 Sincer?....nuuuuuuu! Si eu am renuntat la idea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 mai fac o incercare!!!!!!! ...care merge maine pina la Mihailesti la baraj?....poate facem si o baie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 mai fac o incercare!!!!!!! ...care merge maine pina la Mihailesti la baraj?....poate facem si o baie! ok maine pe la 14:00 la bila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 poate vin si eu ....deci la 14 in parcarea de la Billa? deci inscrisi:Rombaer,PaulKymco,Cosminake si eu. ps:n ar fi o idee sa ne intalnim pe dupa amiaza ? ma gandesc ca e cam cald la ora aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) poate vin si eu ....deci la 14 in parcarea de la Billa? deci inscrisi:Rombaer,PaulKymco,Cosminake si eu. ps:n ar fi o idee sa ne intalnim pe dupa amiaza ? ma gandesc ca e cam cald la ora aia.... Maine e duminica si e CSR la Circ. Nu ar fi si mai bine sa mergem acolo si sa mergem de la Circ la Mihailesti ? Asa poate vine si mai multi. Ar fi misto sa mergem cu 40 de scutere la baraj.... lol Editat Iulie 28, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tybanu Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 salut baieti ! stau si eu prin zona ... si ma intrebam daca aveti vreunu` vreun scuter de vanzare ... ca mi`ar fi cel mai usor sa vin pana in zona rahova ... daca da ... postati aici pretul si descrierea ... firma ... km parcursi .. acte ... sau dati un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 40 de scutere??????......la circ am inteles ca nu prea mai vine nimeni!.....pina la urma ce facem?...ramane ora 14 la Billa?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 29, 2007 Autor Share Postat Iulie 29, 2007 40 de scutere??????......la circ am inteles ca nu prea mai vine nimeni!.....pina la urma ce facem?...ramane ora 14 la Billa?..... Am glumit cu 40. Dar sper sa fie multi. Eu vin. Sper sa nu fiu singur acolo. Haideti baieti........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 daca e io o sa ma intalnesc cu vlad si marius JML si venim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 (editat) gata oameni buni ....am stabilit : la Billa vin asa :flying--boy,Rombaer,Screeky,Vladul ,Marius ... deci ne vedem pe la 14 la parcarea de la Billa....ii asteptam si pe cei de la Circ... vine si PaulKymco (acum am vorbit cu el ) Editat Iulie 29, 2007 de flying--boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 O plimbarea in seara asta ? Cine are chef ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 O plimbarea in seara asta ? Cine are chef ? nu vin azi....la 7 dimineata eram la stadion sa mi fac abonament ....asa ca + servici.......sunt obosit azi.....si maine seara am fugit la tara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Martie 1, 2008 Autor Share Postat Martie 1, 2008 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex0007 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 up Multumesc Alex pentru up'ul Un topic nou pentru scuteristi din cartierele Rahova, Ferentari, Salaj si Sebastian. Cei care sunt din cartierele, ii rog sa-si lase numerele de telefon, id-ul de mess si eventual o poza. Vrem sa ne cunoastem, sa ne organizam si sa incepem sa ajutam si noi comunitate in felul in care putem. Only for fun Incep eu: Michael - Cosmote 0765.37.82.82 Id mess: rombaer In timp am schimbat numar de telefon. Acuma am 0765.26.66.50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) ÂŞtiți cumva un loc în zona Rahova, TeiuÂş, unde aÂş putea ține scuterul? Undeva să plătesc Âşi să stea în siguranță? În fața blocului e riscant. Vă rog, răspundeți cu PM. Mulțumesc. Editat Noiembrie 9, 2008 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sony<3 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 ÂŞtiți cumva un loc în zona Rahova, TeiuÂş, unde aÂş putea ține scuterul? Undeva să plătesc Âşi să stea în siguranță?În fața blocului e riscant. Vă rog, răspundeți cu PM. Mulțumesc. nu exista asa cv la noi in cartier. dar nu til ia nimeni daca il ti in siguranta cu 2 -3 antifurturi dalea . bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Victor, si eu tot in Rahova stau. Il tin in gradina blocului legat si cu alarma pusa. Cumpara o alarma, gasesti aici pe forum, foarte ieftine si leaga-l. Eu nu am avut nici o problema pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 nu exista asa cv la noi in cartier. dar nu til ia nimeni daca il ti in siguranta cu 2 -3 antifurturi dalea . bafta ! Bazeaza-te tu pe alea 2-3 antifurturi si in curand nu o sa il mai ai :-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Eu il tin tot in fata blocului legat cu un antifurt. Pana acum nu am avut probleme. In weekend ma duc la bunici (pe Teius) si acolo il tin in curte. Apropo..cine sta pe Pucheni, Garoafei, Teius sau strazile secundare? Editat Noiembrie 10, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 ÂŞtiți cumva un loc în zona Rahova, TeiuÂş, unde aÂş putea ține scuterul? Undeva să plătesc Âşi să stea în siguranță?În fața blocului e riscant. Vă rog, răspundeți cu PM. Mulțumesc. Eu am un garaj in Ferentari daca nu e prea departe de tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 salut...sunt din colentina...ma primiti? astept raspuns sa stiu ce fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate