Sari la conținut

iurox

Super Membru
  • Număr conținut

    707
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.alarmescorpio.ro
  • Yahoo
    alarmemoto

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    sr 150

Vizitatori Recenți Profil

2.918 citiri profil

iurox's Achievements

  1. Fiscal pe loc, sau următoarea zi lucrătoare.
  2. Vand scuterul achizitionat in 2019 de la Motomus, cu 8.400 km. Km certificati si mentionati in factura de achizitie. Primul proprietar in Romania. Km actuali 21.500 in crestere. Mici defecte optice. Scuterul functioneaza f bine, are manere incalzite, baterie noua si curea Malossi rulata max 2.000 km. Perfect pentru oras (livrari), sau in afara. Consum mic de 3L /100 km.Ultima revizie facuta la Scuter Centre. ITP valabil pana in 2024. Pret:2.100 E Locație: Bragadiru Contact: 0751189180
  3. Foarte ambitios proiectul si chiar sunt curios daca veti putea scoate pe piata si sa mentineti pretul de 100 euro. Pentru ca din astia se scad tva si impozit, salarii, impozit la salarii si alte chestii de functionare ale unei firme, plus productia si ma gandesc unde e profitul. Din punct de vedere al functiilor nu e nimic nou, tot ceea ce este enumerat pe site ca functii, face in momentul de fata alarma cu GPS pe care eu o vand si chiar mai mult, mai este si Scorpio Ride, care bineinteles are alte costuri si nu in ultimul rand un tracker GPS putin mai destept...care la fel e pana in 100E.
  4. Salut Alarma Spy de care vorbesti tu, nu are senzor de inclinare ci doar de soc, contact si perimetru. Senzorul de soc de regleaza din telecomanda.
  5. Saltu imi puteti recomanda un magazin online pentru pieses scuter. S-a stricat motorul si am nevoie de un set motor nou. As dori o recomandare de la cineva care a mai cumparat din afara tarii. Ma intereseaza ceva care comercializeaza piese pentru Aprilia SR 150.
  6. iurox

    R.I.P SABINRACE

    De clipa morti ne apropiem cu totii. Pentru unii, drumul e mai lung, pentru altii, drumul e mult mai scurt. Asadar orice om trebuie sa fie pregatit sa stea inaintea Creatorului sau, si sa dea socoteala pentru felul in care si-a trait viata, in orice moment. Impacati-va cu Dumnezeu cat mai sunteti in viata. Este o grea pierdere si incercare pentru familie si cei dragi. Condoleante.
  7. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!

  8. Acest sezon a inceput ca si cele din anii trecuti. Multe victime, din pacate. Ca in fiecare an, dupa iarna, soferii nu mai sunt obisnuiti cu motociclistii. Pana se acomodeaza din nou, vine iarna si tot asa. Aveti mare grija. Sper ca motociclistul sa isi revina.
  9. Sanatate motociclistului, sper sa isi poata recupera paguba. Companiile de asigurare sunt pline de surprize.
  10. Daca nici motopolitistii nu scapa, ce sa mai zic da noi astia "regular". Insanatosire grabnica.
  11. Trist, parca nu a fost in nici un an ca asta. Prea multe accidente in care motociclistii au decedat. Si masinile astea cu volan pe dreapta, nu inteleg de ce astia le inmatriculeaza.
  12. iurox

    Accident Voluntari

    Cred ca anul asta s-a lasat cu cei mai mult motociclisti decedati. Parca nu se mai termina.
  13. iurox

    accident mortal

    Un copil care avea toata viata inainte. Condoleante familiei si prietenilor.
  14. Tragic. Condoleante, familiei.
  15. Accident foarte urat. Condoleante familiei.
×
×
  • Creează nouă...