Lutzifer Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 O parte mica din poze au sosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Si inca cateva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 cine a zis ca au fost 4 grade afara? au fost 4.52 chiar exagerat de cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Partea a-II-a ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 mai pun si eu niste poze din colectia personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 si cateva poze de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Ma Caline nu ti-ai fi pus pozele alea cand ai picat in Tautz , lasa ca le pun eu pe alea macar cand ti-ai uscat tricou la flacara si ti-o luat foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 cum ai reusit sa faci baie in Taut...si in noiembrie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 ma caline a venit vara si nu stiu eu? cate grade are apa? brrrrrr mi-e frig numa cand ma gandesc ca ai facut baie involuntar cum de ai ajuns in apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 ..super -tare.. ...excursie cu baie la final!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) Calin,te simti bine,nu ai racit dupa aventura de ieri? Nu as fi vrut sa fiu in pielea ta ! Editat Noiembrie 12, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 La multi ani, Atti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 cu baia hai ca am mai incercat sa o inteleg...da cum dreq ai reusit sa iti dai foc la haine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 ..super -tare.. ...excursie cu baie la final!!... Si cu striptease... "in coada" . Felicitari ! Sunteti tari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 La multi ani, Atti! MERSII MULT!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 mai caline eu dein cauza frigului nici macar nu ma urc pe motor si tu faci baie asa fara greturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 mah atti sa nu dai tu o bere de ziua ta, las ca dai fara alcol duminica LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) <small>--- Mesaj completat în 12 Nov 2007 22:11 -------------</small><br/> mah atti sa nu dai tu o bere de ziua ta, las ca dai fara alcol duminica LA MULTI ANI! DAU MA NUMA SA POTI SA BEI! Editat Noiembrie 12, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 ma da buna o fost berula caline, mai tu lipseai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 cu baia hai ca am mai incercat sa o inteleg...da cum dreq ai reusit sa iti dai foc la haine... dupa cum se observa in poza nu aveam ochii ajutatori si nu am apreciat corect distanta dintre tricou si foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) se accepta si o zi dupa? pt atti Editat Noiembrie 13, 2007 de c_ris_ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 se accepta si o zi dupa? pt atti Se accepta!!!!!!! MERSII!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 o idee ar fi sa merem duminica catre faget la padure este un loc de camping cu vreo 10 km inainte de localitate cu masa si banci de lemn pe marginea soselei unde evident putem servi traditionala slanina cu ceapa distanta vreo 75 km de la arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) Sa ma vad maine cu Nr pe motor si merem Editat Noiembrie 14, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Ceau Am vorbit mai nainte cu EVL-ul si o zis ca ii place traseu. ...dar cu intoarcere pe la zabrani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate