stanalexro Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 da mah Floriane...dar vezi ce oameni...ei vorbesc de mici si de chefuri de craciun...si pe noi nu ne imbie nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 da mah Floriane...dar vezi ce oameni...ei vorbesc de mici si de chefuri de craciun...si pe noi nu ne imbie nimeni... ...lasa ma ca si noi ne gasim ocupatie!...numa asa de ciuda lor noi merem la numarat firele de par cu manusa de box!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) ...lasa ma ca si noi ne gasim ocupatie!...numa asa de ciuda lor noi merem la numarat firele de par cu manusa de box!... MAI BINE FARA MANUSI(nu dureaza asa mult,si terminati pana la primavara) Editat Decembrie 18, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 MAI BINE FARA MANUSI(nu dureaza asa mult,si terminati pana la primavara) .....mai ales daca e tuns zero...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 bine mai invidiosilor data viitoare o sa fac publice si locatia si data exacta si vedem cati se inscriu la maraton eu asigur locatia, gratarul si lemnele de foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 eu aduc ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 EU ADUC TACAMURILE SI PAHARELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 eu o aduc pe nevasta-mea, pe fiu-meu, pe mama, pe tata, socrii, colegii de srviciu si ce mai gasesc pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 eu o aduc pe nevasta-mea, pe fiu-meu, pe mama, pe tata, socrii, colegii de srviciu si ce mai gasesc pe drum cat timp isi aduc mancarea la pachet nici o problema dealu ii mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 cat timp isi aduc mancarea la pachet nici o problema dealu ii mare Asa , asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 eu zic sa aduca si bautura la pachet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 cat timp isi aduc mancarea la pachet nici o problema dealu ii mare eu am bani de restaurant, nu ma complic daca ti-e greu sa dai o clisa fripta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Super ! deci ramanem numa noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 .....mai ales daca e tuns zero... ...nu se mai cheama asa!!...acum se zice epilare braziliana!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 care NOI ? te rog sa detaliezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 care NOI ? te rog sa detaliezi NOI astia mai saraci care ne multumim cu o clisa fripta cu ceapa ... Acuma fiecare se stie care se multumeste si care nu ... aici nu ma mai bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 parca ar mai merge si un fornetti cu visine pe langa clisa cu ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 fornetti cu visine pe langa clisa cu ceapa-Asta am visat acum 17 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 fornetti cu visine pe langa clisa cu ceapa-Asta am visat acum 17 ani! mai bine forneti cu ceapa si visinele le folosesti la visinata ca sa mearga clisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) mai bine forneti cu ceapa si visinele le folosesti la visinata ca sa mearga clisa... Bun unul mai invirsta pe linga casa omului ..... Pentru toti cei care citesc acest topic Sarbatori Fericite si un AN NOU FERICIT cu sosea uscata, multi km si nu in ultimul rind sa fiti feriti de evenimente neplacute! http://www.youtube.com/watch?v=hUJeUAmfr6w Editat Decembrie 23, 2007 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) fornetti cu visine pe langa clisa cu ceapa-Asta am visat acum 17 ani! Acuma-s 17 ani nici nu era fornetti cu visine(numai cu caise si cu mere) Editat Decembrie 23, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Acuma-s 17 ani nici nu era fornetti cu visine(numai cu caise si cu mere) Eu am zis ca VISAM nu ca erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Schimbatzi tema cu fornetti-u ca mi se face pofta Si ii frig afara ca sa ma duc pana la fornetti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 La-s ca te saturi tu de sarbatori de toate prostiile astea de bagat sub nas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun Fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate