ticokle Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Deci o iesire beeeeeton cu dormit la cort putin peste 0 grade si km rezonabili prin muntii nostrii Hard enduro la greu deocamdata se asteapta slideshow-ul dureaza cam mult upload-ul pozele or sa spuna tot Editat Mai 5, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) fain...si noi am avut parte de ploi ,da s-a compensat cu drumul bun si privelisti superbe! Sa ne auzim de bine, in final ati ajuns teferi acasa,asta e important! Editat Mai 5, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 alte poze alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 noroi si mocirla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 noroi si mocirla ca parca nu-i tat una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Haideti mai fratilor cu comentarii.. ma intereseaza drumul de acces- daca e accesibil pt o masina decenta, daca exista ceva cabane/camping pe podisul padisului etc. Trebuie sa ma ocup de rganizarea unei intalniri de pasionati - care vin pe 4 roti - si nu vreau sa ma injure. Sunt curios de detalii, detalii, detalii.. adica de cand ati luat-o in sus spre padis- cum a fost drumul, urcusul etc. Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ceva poze cu harta de pe panou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Haideti mai fratilor cu comentarii.. ma intereseaza drumul de acces- daca e accesibil pt o masina decenta, daca exista ceva cabane/camping pe podisul padisului etc. Trebuie sa ma ocup de rganizarea unei intalniri de pasionati - care vin pe 4 roti - si nu vreau sa ma injure. Sunt curios de detalii, detalii, detalii.. adica de cand ati luat-o in sus spre padis- cum a fost drumul, urcusul etc. Merci anticipat! depinde ce intelegi prin masina decenta? daca are senile si garda la sol de 1 m e realizabil drumul de acces catre padis pe care am vrut noi sa mergem a fost innacesibil si pt motoare de celalalte drumuri nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 astia am fost cu ocazia asta se schimba si lantul sambata se insoara Emil din pancota si ar vrea sa faca o parada cu motociclisti sigur va face daca sunt doritori sa participe la cununia civila si religioasa(de la pancota la siria la primarie,si de la primarie la biserica din pancota)ofera prajitura suc si bere important este ca se va merge cu motoarele si mirele va ffii tot pe motor Calin.Nicu.Lacii.Nicu.Atti.Berty ce ziceti facem un bine? Oricum CASA DE PIATRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 eu vin sambata dim la siria sa dai detalii la ce ora e, si la ce ora ne intalnim sa plecam eu zic sa ne intalnim la bar la liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 DACA O ZIS NICU IO NAM CE FACE . :lol: SA SCHIMBAT CU MARE PARERE DE RAU NU POT VENI NU MAI AM BENZINA NICI PE CARD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 deci cum a ramas adi sa vii pe la mine dupa cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 cateva poze la repezeala de la nunta lui emil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 DA CHIAR CA CATEVA AI FACUT MAI MULTE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ce ma doare gatul berea rece e de vina rusule sa stii ca merg sambata sa ne intalnim sa-ti dau discul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ce ma doare gatul berea rece e de vina O poza pe care m-am simtit dator sa o imbunatatesc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ASTA E DACA ADI NU A FOLOSIT ZOOMUL AI AVUT TU NICULE DE LUCRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ...bre!...a-ti fost la emil la nunta si astea sunt poze?...mai bine nu faceati poze decit astea!!!!...in afara de o gramada de fiare(motoare) altceva nu a-ti fost in stare sa pozati??...era totusi nunta lor, ceva poze cu mirele si mireasa ar fi fost mai binevenite!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ...bre!...a-ti fost la emil la nunta si astea sunt poze?...mai bine nu faceati poze decit astea!!!!...in afara de o gramada de fiare(motoare) altceva nu a-ti fost in stare sa pozati??...era totusi nunta lor, ceva poze cu mirele si mireasa ar fi fost mai binevenite!... Singura lor scuza e ca nu am fost eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ...bre!...a-ti fost la emil la nunta si astea sunt poze?...mai bine nu faceati poze decit astea!!!!...in afara de o gramada de fiare(motoare) altceva nu a-ti fost in stare sa pozati??...era totusi nunta lor, ceva poze cu mirele si mireasa ar fi fost mai binevenite!... am zis ca le-am bagat la repezeala poze personale nu se baga fara acordul lui Emil si Oana dar,totusi una pun cu mirele ,mireasa si domnisoara de onoare chiar daca nu am acordul lor. deci ti-am raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) totusi una pun cu mirele ,mireasa si domnisoara de onoare Să trăiască muuulți ani! Ce frumoÂşi sunt, țuca-i-ar tata! Editat Mai 13, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 welcome to "the club" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 ce facem duminica? merem la plimbare scurta cu gratar si mici locatii: Casoaia sau Taut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate