calinbac Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 cat costa un pasaport?in cat timp se face? ce moneda au sarbii si care e cursul valutar? cat e benzina la ei? nu cred ca in 2 saptamani o sa merg dar........cine stie eu zic mai bine august pasaport aprox 100 ron timp cred ca o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 va salut pe toti dac faceti ceva iesiri treceti si pe la ineu ca suntem si pe aici o cativa posesori de motoare e mult mai fain can sunt mai multi aici am pus o doua poze cu noi pai au fost cu noi anul trecut cristi si lula la herculane si dupa aia i sa stricat motorul.de atunci nu mai stiu nimic de el mai intrati si voi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 o mica experienta http://www.trilulilu.ro/calinbac/0533a0f5551b48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Duminica se anunta 36 grade As face o iesire de buget de austeritate pe la Cladova peste dealuri spre Covasant Clisa fripta etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 Duminica se anunta 36 gradeAs face o iesire de buget de austeritate pe la Cladova peste dealuri spre Covasant Clisa fripta etc suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) ce moneda au sarbii si care e cursul valutar?cat e benzina la ei? ...dinari, asa se cheama banii lor si cursul il poti afla de pe net, cumva! ....benzina este peste tot cam ca si la noi,eventual mai ieftina uneori!... ...Mittwoch, 9. Juli, 2008 100 Jugoslawischer Dinar = 1.27356 Euro 100 Euro (EUR) = 7851.98 Jugoslawischer Dinar (YUN) Editat Iulie 9, 2008 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 am auzit ca merita din plin drumul pe malul sarbesc dar din pacate o sa merg doar in august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 o sa merg doar in august o sa mergem, egoistule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 fiindca "carcotasu" mi-a atras atentia(pe buna dreptate ca planul facut de mine cu privire la concediu nu isi are locul pe topicul de herculane il bag si aici nu stiu ce facetzi voi dar pt mine e clar ce o sa fac SAMBATA 12. 07. 2008 - plec in maramuresunde am de gand sa zabovesc vreo 3-4 zile timp in care vreau sa fac o plimbare pe valea vaser dar o sa incerc sa fac drumul co motocicleta asta e o zona salbatica unde civilizatia se rezuma doar la mocanitza si ici colo cate un parchet de exploatare forestiera , in resat peisaje parca desprinse din povesti si linistea e atat de mare incat iti pui mereu intrebarea daca nu cumva visezi Miercuri(probabil)- iau asfaltul la masurat spre pasul prislop- vatra dornei-bicaz-piatra neamtz unde probabil o sa zabovesc 2 zile si o sa vizitez imprejurimile(si credeti-ma ca sunt multe de vazut zona fiind muntoasa) Vineri sau sambataplec spre Vama veche unde sper sa ma intalnesc cu laci si sa stau cu burta la soare maxim 3 zile Luni iau din nou asfaltu la incretzit dar ideea e sa fac cat mai putzin pe zona de ses si probabil ca o sa incerc sa ajung sa trec muntzii prin zona intorsurii Buzaului de acolo idea de baza e sa trecde la rasnov spre pitesti(fara a ajunge in acest oras) intoarcere inspre nord pe transfagarasan iar daca timpul imi permite intentzionez sa fac si transalpina Cine ii amator de o astfel de "plimbare" sa ma informeze si mai putem ajusta traseul in functzie de preferintze astept doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) eu voi avea concediu 15 zile intre 16.07-6.08 posibilitate de plecare de prin 24 m ar tenta ceva de genul excursiei aceasta gasita la calatoriile pe doua roti aici e linkul /index.php?showtopic=236710 In 8 zile am cheltuit cca 200 euro. Din care: - 9 euro camping Muntenegru - 24 euro (2 nopti) camping Croatia - 7 euro etanol concentrat pentru primus - cca 10 euro paine, fructe si apa - benzina 2400 km x 5,5l % X 1,2 euro(media) = 158,4 euro Mancare am avut de acasa destula. M-am mai si intors cu ceva tortellini, supe, musli, conserve. Restul noptilor m-am cazat unde mi-a placut mie peisajul. aici e costuri aproximative cu excursia pe litoralul romanesc Editat Iulie 9, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 - 9 euro camping Muntenegru- 24 euro (2 nopti) camping Croatia E foarte frumos in Muntenegru. Sa ne tii la curent, poate mai reuseste careva sa-si cârpească portofelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 fiindca "carcotasu" mi-a atras atentia(pe buna dreptate ca planul facut de mine cu privire la concediu nu isi are locul pe topicul de herculane il bag si aici nu stiu ce facetzi voi dar pt mine e clar ce o sa fac SAMBATA 12. 07. 2008 - plec in maramuresunde am de gand sa zabovesc vreo 3-4 zile timp in care vreau sa fac o plimbare pe valea vaser dar o sa incerc sa fac drumul co motocicleta asta e o zona salbatica unde civilizatia se rezuma doar la mocanitza si ici colo cate un parchet de exploatare forestiera , in resat peisaje parca desprinse din povesti si linistea e atat de mare incat iti pui mereu intrebarea daca nu cumva visezi Miercuri(probabil)- iau asfaltul la masurat spre pasul prislop- vatra dornei-bicaz-piatra neamtz unde probabil o sa zabovesc 2 zile si o sa vizitez imprejurimile(si credeti-ma ca sunt multe de vazut zona fiind muntoasa) Vineri sau sambataplec spre Vama veche unde sper sa ma intalnesc cu laci si sa stau cu burta la soare maxim 3 zile Luni iau din nou asfaltu la incretzit dar ideea e sa fac cat mai putzin pe zona de ses si probabil ca o sa incerc sa ajung sa trec muntzii prin zona intorsurii Buzaului de acolo idea de baza e sa trecde la rasnov spre pitesti(fara a ajunge in acest oras) intoarcere inspre nord pe transfagarasan iar daca timpul imi permite intentzionez sa fac si transalpina Cine ii amator de o astfel de "plimbare" sa ma informeze si mai putem ajusta traseul in functzie de preferintze astept doritori si eu vreau cu mocanita...pe weeku asta,sa vaz cum stau cu bugetu si daca mai vine cineva ca sa venim macar 2 inapoi ca singur mi-e urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 si eu vreau sa vin dar nu stiu pana unde pot! . vb. cand ne vedem si stabilim mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 nu stiu cum stati voi dar la mine e cam greu pt Florian :ai dat bmw-urile? te vad cu scuterul ala mare daca nu le-ai dat ma lasi si pe mine sa stau pe vreounul?> is curios sa vad cum i-mi vine nu de alata dar daca e prea mare sa renunt la idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pt Florian :ai dat bmw-urile?te vad cu scuterul ala mare daca nu le-ai dat ma lasi si pe mine sa stau pe vreounul?> is curios sa vad cum i-mi vine nu de alata dar daca e prea mare sa renunt la idee ...nu am dat decit unu si pe ala la schimb+ diferenta, asa m-am ales cu scuterul ala!...circul cu el pt ca am asigurare si pt ca e de vis prin oras si nu numai!...crede-ma merge de rupe...e limitat la 190km/h!.. ...daca in prealabil ma suni putem merge sa te urci si sa te dai cu bmw-ul cind vrei tu numai dupa ora 18 sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 floriane ce zici maine sa vii la o cafea,suc apa minerala pana la siria la o plimbare asta doar daca ai chef nu de alta dar sa vezi cum e pe la noi asta e o invitatie pe bune oricum o sa te sun poate chiar maine sau sambata sau trec pe la magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 floriane ce zici maine sa vii la o cafea,suc apa minerala pana la siria la o plimbare asta doar daca ai chefnu de alta dar sa vezi cum e pe la noi asta e o invitatie pe bune oricum o sa te sun poate chiar maine sau sambata sau trec pe la magazin ..nu pot pleca de la magazin ca sunt singur, e fratele meu plecat in concediu si pina la ora 18 cind inchid sunt legat aici!...daca vin eu la siria vin cu scuterul fiindca la bmw nu mai am asigurare si nu are rost sa ma risc asa cu el! ...gasim noi o solutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) ..nu pot pleca de la magazin ca sunt singur, e fratele meu plecat in concediu si pina la ora 18 cind inchid sunt legat aici!...daca vin eu la siria vin cu scuterul fiindca la bmw nu mai am asigurare si nu are rost sa ma risc asa cu el!...gasim noi o solutie! maine la 18 fara ceva sunt la magazin de azi de la ora 23 sunt in concediu voi unde va adunati ca am facut o tura prin centru dupa ce am iesit de la munca si nu am vazut nimic doar 3 motoare la mc'donalds Editat Iulie 10, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 ...noi stam pe la diplomat pina la 23 si la hazard dupa 23!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 HALLO NU SE MAI BAGA NIMENI LA PLIMBARE CU MOTORUL . ???? MAINE DIMINEATZ LA 8 PLECAREA DEOCAMDATA PLIMBARETZU SI LACIEMPIRE MAI ASTEPTAM SI PE ALTZI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 une' mereti frumoshilor ? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) vreau sa merg in croatia..pe la sfarsitul lunii traseu de 7 zile , 2250 km dupa route 66 acum lucrez la traseu si cheltuieli cineva interesat? Editat Iulie 11, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 une' mereti frumoshilor ?Fade in marmures cauta pe paginile anterioare si o sa gasesti traseul complet postat de mine dar daca nuy ai suficient timp te potzi intoarce inapoi cu laci ca nici el nu poate veni peste tot pe scurt traseul este: maramures- pasul prislop vatra dornei - piatra neamt - vama veche intorsura buzaului ,trecut de cateva ori carpatzii meridionali prin diferite locuri araddaca te hotarasti da un semn si vb pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 pai asa-i cu topicu' asta ca-i lung... Am crezut ca mergeti asa la o plimbare prin zona dar vad ca plecati pe mai multe zile, nu? Oricum sa aveti vreme faina si distractie maxima! Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 pai asa-i cu topicu' asta ca-i lung...Am crezut ca mergeti asa la o plimbare prin zona dar vad ca plecati pe mai multe zile, nu? Oricum sa aveti vreme faina si distractie maxima! Fade ms de urare intradevar iesirea e pt 11-12 zile si sincer mi-ar fi placut sa vii si tu ca ai stofa de povestitor dar lasa ca or mai fi si alte iesiri pana atunci.... asfalt uscat si multi km fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate