calinbac Postat Decembrie 26, 2008 Autor Share Postat Decembrie 26, 2008 pt cine nu are chef sa stea duminica acasa, o plimbare scurta peste dealuri cu destinatia Casoaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 pt cine nu are chef sa stea duminica acasa, o plimbare scurta peste dealuri cu destinatia Casoaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 invitatie la zapada si ce o mai fi.. perioada 4-7 februarie locatie Arieseni pensiune la 7 km de partia vartop cazare 4 in camera 25 ron /pers 2 in camera 35 ron pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 invitatie la zapada si ce o mai fi..perioada 4-7 februarie locatie Arieseni pensiune la 7 km de partia vartop cazare 4 in camera 25 ron /pers 2 in camera 35 ron pers Pauza acum pentru baiatu...daca tot asa e timpul poate mergeti numai la baute pe acolo ca zapada daca nu mai ninge a fost cam pe duca.Pret bun dar cam departe de partie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pauza acum pentru baiatu...daca tot asa e timpul poate mergeti numai la baute pe acolo ca zapada daca nu mai ninge a fost cam pe duca.Pret bun dar cam departe de partie. Crezi tu Kato,cam pe la sfirsitul lu martie incepe sa se topeasca zapada pe pirtie(am vorbit cu localnicii)deci nici o grija din punctul asta de vedere.Dar aveti in vedere un singur lucru pe pirtie,"nu viteza ucide,ci opririle bruste",deci evitatile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pauza acum pentru baiatu...daca tot asa e timpul poate mergeti numai la baute pe acolo ca zapada daca nu mai ninge a fost cam pe duca.Pret bun dar cam departe de partie. 7 km cu masina cu e asa departe iar cu schiatul nu prea ma inteleg, asa ca ma axez pe baut momentan suntem 4 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 LA BIKES ON ICE .MERGE CINEVA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 LA BIKES ON ICE .MERGE CINEVA???? Ma, io nu cred ca mere nime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 FAIN!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 DIN CAUZA {MORCOVUL} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 LA BIKES ON ICE .MERGE CINEVA???? ...merg eu!..ti-am scris pm!...plec vineri pe la 13-14 cu masina si am 4 locuri!...vino cu mine si impartim costurile de drum!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 (editat) subiect de gandire pt concediul din vara traseu modificat si scurtat pt evitarea tarilor care cer pasaport, carte verde, taxe, vize si asigurari medicale ( macedonia , turcia) si implicit a reducerii cheltuielilor lungime 2200- 2500 km ziua 1 arad - vidin 340 km ziua 2 vidin - kalamaria 470 ziua 3 plaja la kalamaria ziua 4 kalamaria- alexandroupolis 330 km ziua 5 plaja ziua 6 alexandroupolis- burgas 320 ziua 7 burgas -russe- undeva in romania 300 km ziua 8 , 9 , 10 catre casa buget aproximativ pt motor si 2 persoane 500 euro Editat Martie 4, 2009 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Curaj ai, abia astept sa vad pozele! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Curaj ai, abia astept sa vad pozele! ! ! bine mai taticule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 22 martie ar trebui sa fie primavara, nu? Mai ales ca in 20 martie, ora 13h44m a avut loc echinoctiul de primavara Eu vreau sa testez suspensiile Transalpului pe drumul catre Lipova, nu pe DN 7 ci pe la Fantanele La ora 13 sunt in parcare la Billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 EU AM TESTAT SUSPENSILE IERI .3MOTORISTI I-AMFACUT O SURPRIZA LA PLIMBARETZU LA TAUT,INTRE MADERAT SI TARNOVA GROPI SI CRATERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Pe dealul de langa Sistarovat Locuri frumoase, saracie lucie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Pe dealul de langa Sistarovat Fratii au fost pe un motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Duzilor, Plimbare pe maine weekend fain, Gheza Editat Martie 27, 2009 de fade2black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) daca va este dor de zona Cheilor Nerei, de 1 Mai se poate merge la Garnic, langa Moldova Noua A se citi, de fapt, Gârnic Editat Martie 30, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Neata', Detalii despre iesirea de Sambata Ia noroi frate ! Numa bine, Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Noi (eu cu Vest) ne-am impotmolit un pic mai incolo de Sistarovat (nu prea am inteles daca si voi ati urmat acelasi traseu). M-au bucurat mult mieii de pe campii, nu asa cum m-au bucurat coltii cainilor ce in timp ce ii pazeau s-au gasit sa sara la noi (evident) exact cand aveam portiunile unde aveam nevoie de barca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate