kato_arad Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 care a fost cam asa Faina treaba Caline,bine ai venit,baga poze sa vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 DA!!!Vrem poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 DA!!!Vrem poze!!! imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 Faina treaba Caline,bine ai venit,baga poze sa vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Ce musculos ii Kato!! Asta-i antrenamentu de dimineata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Se asfalteaza oficial Transalpina http://www.jurnalul.ro/stire-special/se-as...sea-519563.html Editat Septembrie 1, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 dupa ce se termina asfaltarea ma inscriu la o tura, cred ca e mai frumos decat prin Transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 pana reusesc sa pun ceva poze, mergem undeva duminica? maine la ora 16 am programare la ITP sper sa nu aiba obiectii la cauciucuri ca is cam terminate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) pana reusesc sa pun ceva poze, mergem undeva duminica? Ar - Savarsin - Faget - Rusca Montana - Otelu Rosu - inapoi vedem noi pe unde Vin cu Transalpul Fa ITP la Quark Motors, la Stefan, nu e chiar asa de dur Editat Septembrie 2, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 poti merge linistit la Stefan, dar nu te baza ca nu e "dur", pe mine m-a respins saptamana trecuta pentru o "fundatura" pe aripa din spate de la microbus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Ar - Savarsin - Faget - Rusca Montana - Otelu Rosu - inapoi vedem noi pe undeVin cu Transalpul Fa ITP la Quark Motors, la Stefan, nu e chiar asa de dur mah...is la work....nu m-am uitat pe harta pe unde vine da crek ma bag... ce e interesant de vazut pacolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Vezi ca aproape pe traseul asta am venit noi doi de la intrunire de la HD...numai esti pentru Transalpina? gandeste-te bine daca vrei sa merem au ba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Vezi ca aproape pe traseul asta am venit noi doi de la intrunire de la HD...numai esti pentru Transalpina? gandeste-te bine daca vrei sa merem au ba... ba da....numa nu stiu daca o sa pot saptamana asta sau aialalta...k acolo am zis ca merem peste noapte ...oricum o sa merem...asa ca cine mai are chef de tura sa baune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ce e interesant de vazut pacolo? daca vii o sa vezi testezi suspensia Dakarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 pana reusesc sa pun ceva poze, mergem undeva duminica?maine la ora 16 am programare la ITP sper sa nu aiba obiectii la cauciucuri ca is cam terminate eu fost in 31 aug la marius(service micalaca) si a fost ok(dar s-a uitat cam lung la cauciucul din spate.....) nu stiu ce sfat sa-ti dau...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 3, 2009 Autor Share Postat Septembrie 3, 2009 Ohrid Macedonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Duminica s tine (din nou) sarbatoarea vinului la Siria Un bun prilej pentru a ma intalni cu prietenii mei de acolo Dupa pranz ma voi prezenta acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Duminica s tine (din nou) sarbatoarea vinului la SiriaUn bun prilej pentru a ma intalni cu prietenii mei de acolo Dupa pranz ma voi prezenta acolo La ce ora pleci, si de unde ca poate vin si eu :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Si pe mine ma lasati acasa..... ? Distractie sa aveti si macar un pahar de vin sa-mi aduca careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 mergem la festivalul vinului .cine vine ne vedem acolo ,sau noi plecam din gradiste la ora 15 ,ne putem intalni la peco in sens giratoriu inaite de centura pe la 15 .30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Distractie sa aveti si macar un pahar de vin sa-mi aduca careva O sticla de cadarca e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Si pe mine ma lasati acasa..... ?Distractie sa aveti si macar un pahar de vin sa-mi aduca careva Trebuia sa zici mai devreme ca mai aveam un loc in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Trebuia sa zici mai devreme ca mai aveam un loc in spate Iti dai seama ca dupa atatea timp mor sa ma urc pe motor.... Ma rog la toti prietenii sa ma duca, ca pasagera macar :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 . Ma rog la toti prietenii sa ma duca, ca pasagera macar Ai casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate