Korben Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 duminica 06.06.10 plecare in directia Belgradora plecarii din Arad 8.00 locul de intalnire statie Luk oil Aradul nou directia catre Tm Km dupa route66 sunt 417 scopul plimbarii: relaxare si pauza de cafea vreo 2-3 ore in Belgrad Participanti posibili: Liviutz. Nashoo Ion, Korben Dallas PS Daca ne miscam bine ( adica eu) putem incerca sa facem si defileul Dunarii pe malul sarbesc, asta inseamna 250 km in plus Cu precizarea ca nu avem nicio sansa sa trecem dealul spre Lipova pe la Sistarovat, conform hartii Deci trebuie corectat traseul 2 de la Lugoj la TM si apoi AR Si va trebui sa te misti extrem de bine, si pauza de cafea scurtata la o ora Desigur, ma refer la traseul lung, cel scurt nu ridica probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 duminica 06.06.10 plecare in directia Belgradora plecarii din Arad 8.00 locul de intalnire statie Luk oil Aradul nou directia catre Tm Km dupa route66 sunt 417 scopul plimbarii: relaxare si pauza de cafea vreo 2-3 ore in Belgrad Participanti posibili: Liviutz. Nashoo Ion, Korben Dallas PS Daca ne miscam bine ( adica eu) putem incerca sa facem si defileul Dunarii pe malul sarbesc, asta inseamna 250 km in plus ...pasaport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 ...pasaport? ...da, trebuie pasaport!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) ...da, trebuie pasaport!... ...pacat Editat Iunie 2, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 Programul meu in Belgrad pt cle 2-3 ore cat vom sta. Vreau sa ma intalnesc cu o prietena, deci defileul va ramane pe data viitoare. Invitatia e valabila si pt cei care vin. Hello Calin, Yes, this time I will be in Belgrade. Call me when you arrive at ............ or mail me before you come. I live in the center and we can meet in ten minutes from the moment you call me. Maybe you can leave your motorbike at the garage in the center (there is one under the City Hall in Bulevar Kralja Aleksandra and another in Obilicev Venac near the Republic Square - Trg Republike, or maybe in the backyard of my building, I live next to the Tesla Museum). I can show you the Kalemegdan park and fortress, the city center and if you wish also something else - I'll think about it untill Sunday see you! Bojana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Programul meu in Belgrad pt cele 2-3 ore cat vom sta. Vreau sa ma intalnesc cu o prietena, deci defileul va ramane pe data viitoare.Invitatia e valabila si pt cei care vin. I live next to the Tesla Museum). I can show you the Kalemegdan park and fortress, the city center and if you wish also something else Ce incult sunt.... Exista muzeu Tesla in Beograd? as vrea sa-l vizitez (vizitam) P.S. am primit aprobarea, deci ne vedem duminica la locul si ora stabilite - uite ca se aduna din nou gaÂşca Editat Iunie 3, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 Ce incult sunt....Exista muzeu Tesla in Beograd? as vrea sa-l vizitez (vizitam) P.S. am primit aprobarea, deci ne vedem duminica la locul si ora stabilite - uite ca se aduna din nou gaÂşca Arad-Belgrad-Arad 457 km cu ratacirile de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Arad-Belgrad-Arad457 km cu ratacirile de rigoare Confirm Dar unde-s pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 ConfirmDar unde-s pozele? eu pun poze, tu povestesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 eu pun poze, tu povestesti Iar eu mai merg odata........si apoi va voi povesti in.....`franceza` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Iar eu mai merg odata........si apoi va voi povesti in.....`franceza` Attendons avec impatience la prochaine sortie et l'histoire en français! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 urmatoarea destinatie, cel mai probabil la inceputul lui iulie va fi Zagreb cu cazare 1 noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 eu pun poze, tu povestesti n-am primit nici una nici alta inca, dar inca sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 n-am primit nici una nici alta inca, dar inca sper Na! Primaria Beograd Una dintre cele mai frumoase fenmei din Beograd O strada ( ) numai pt pietoni, cu o gramada de suveniruri interesante Arhitectura otomana Confluenta dintre raul Sava si Dunare Cetatea Beogradului, un exemplu perfect despre ce, dar mai ales CUM se pastreaza si foloseste un asemenea obiectiv Cetatea seamana un pic cu Cetatea Aradului. Dar noi putem doar sa visam ca cetatea noastra va arata vreodata astfel Practic, stam langa o mina de aur pe care nu o putem exploata din cauza indolentei factorilor de decizie Ne vedem la Zagreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Ne vedem la Zagreb[/b][/color] http://www.zagreb-touristinfo.hr/?l=e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Ne vedem la Zagreb [/b][/color] in septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 ultima varianta de traseu pt concediu intrebare: stie careva daca trebuie pasaport ca sa traversezi prin Bosnia catre Dubrovnik pe bucata aia unde au si ei iesire la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ultima varianta de traseu pt concediuintrebare: stie careva daca trebuie pasaport ca sa traversezi prin Bosnia catre Dubrovnik pe bucata aia unde au si ei iesire la mare? doar pt serbia este valabila trecerea granitei cu buletinul!...in rest, pasaport cit incape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 doar pt serbia este valabila trecerea granitei cu buletinul!...in rest, pasaport cit incape! conform site ului www.mae.ro care ar trebui sa fie oficial pt Croatia Condiții de intrare Âşi regim de Âşedere Cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare în Croatia, pentru călătorii în scop de turism, vizită, afaceri, activități sportive care nu depăÂşesc 90 de zile. Cetățenii români pot intra pe teritoriul Republicii Croația cu un paÂşaport valabil sau cu cartea de identitate, eliberate de autoritățile române competente. Iar pt Muntenegru eu stiu ca apartine de Serbia si credeam ca accepta buletinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Iar pt Muntenegru eu stiu ca apartine de Serbia si credeam ca accepta buletinul eu stiu ca Serbia si Muntenegru s-au despartit, sunt separate una de alta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 la intalnire la transalpisti pleaca careva vineri 30.06 dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) deorece la transalpisti nu pot pleca de vineri (din motive obiective , cine stie cunoaste) si sambata e deja prea tarziu voi merge cel mai probabil pe defilelul Dunarii voi dormi la herculane la cort si duminica ma voi intoarce pe la sarbi plecarea sambata la ora 6.30-7 din Lukoilul de la iesirea catre Tm Editat Iulie 29, 2010 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 :) Mesaj completat Romania vazuta de la sarbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 excursie in Retezat plecarea vineri 06.08 ora 16 sambata plimbare pe varful Peleaga duminica acasa cazare la pensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Parcul National Retezat in afara de ploaie totul a decurs conform planului Editat August 9, 2010 de c_ris_ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate