mishu_canishu Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Desi este doar un Minsk stie sa faca multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 22, 2004 Autor Share Postat Septembrie 22, 2004 O alta poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 ...am shi eu minsk , shi e mai frumos ka al tauuuuu!!!......... Glumeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 apropo... ce furca e aia???de la ce ai luat-o??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 23, 2004 Autor Share Postat Septembrie 23, 2004 (editat) Furca este de Jawa TS 350. Am avut-o la vanzare. Cum nu ma intrebat nimeni de ea si cum furca de Minsk este ea varza din fabricatie am pus-o pe Minsk. Am montat-o in juguri de Minsk cu gaurile marite (de la 32 mm la 34 mm sus si 36 mm jos). ******************************************************************* Asta este noul meu avatar: , pe care nu pot sa-l uploadez Editat Septembrie 23, 2004 de mishu_canishu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 23, 2004 Autor Share Postat Septembrie 23, 2004 Alte foto cu Cremy a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 23, 2004 Autor Share Postat Septembrie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 23, 2004 Autor Share Postat Septembrie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 ai bagat 50 de poze cu fatza ,,,,, ho ajunge a vazut lumea ca ai furca de jawa si proiectoare de mobila pa minsk mai bine nu-ti mai puneam proiectoarele alea ca prea sunt chioare dupa cum vaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 ai bagat 50 de poze cu fatza ,,,,, ho ajunge a vazut lumea ca ai furca de jawa si proiectoare de mobila pa minsk mai bine nu-ti mai puneam proiectoarele alea ca prea sunt chioare dupa cum vaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 S-o stapanesti sanatos mishule_canishule Ce far bengos ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate