CobraArt Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Vreau sa ma duc sambata sa ma dau acolo. Care este costul?Recomandati acel circuit unui incepator? Ce alte conditii mai sunt de stiut? Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 10euri, te dai toata ziua. Du-te, acolo e abc-ul. Ar fi bine sa mai fie cineva experimentat cu tine, care sa-ti arate cum se face acel traseu, altfel poti sa cazi in cap si zaci acolo o zi intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 Ma mai duc cu un prieten,dar si el tot neexprimentat.O sa merg linistit pana invat curbele si trasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 35 de lei pe zi la Ciolpani deja mi se pare cam mult. am fost si eu acolo, dar mai bine de banii aia bag benzina si ma duc la buzau sau breaza si e mult mai misto, parerea mea, dar daca iti place motocross, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Eu unul nu zic ca e foarte scump pt. o zi intreaga.Uite la Amckart cand ma duceam cu CBR-ica plateam 150 de mii pe 15 min.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 vin si eu daca aveti vreunu o remorca... fac cinste cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzs Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 mie mi-a placut traseul, in ideea ca stai pe margine si te uiti la cei care se dau. mi-am placut ca are un punct de observatie si ca e destul de bine gandit. 35 ron sa ma dau o zi intreaga nu e mult. ca sa te duci pana la buzau, daca esti din bucuresti mai inseamna timp, mancare... da.. poate ca acolo e mai ieftin dar cat dai pe drum (timp, oboseala) versus cat te poti da efectiv.. fotografii de la cursa de pe 2 iunie am pus pe www.fotoblog.ro sper sa ajung si la etape din campionatul mondial:) gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 as iesi si eu, dar nu sambata, ca sunt la un curs. daca am companie, o sa ies la coclau duminica dim. la o tura usurica, de convalescent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate