Sari la conținut

Super Stock 1000 CMC 2004

Speed_Demon
 Share

Postări Recomandate

domnule lebar balaur, atat eu cat si ez rider( dusmanul dusmanului meu imi este prieten? :what: ) v-am dominat psihic la faza asta , va asteptam cu noi pareri in 2006 , pana atunci oferta noastra ramane valabila...puteti parasi sala ca nimanui nu ii va fi dor de dvs B) :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

putin, dar stiu ca atat ptr el cat si ptr tine un gix e intangibil, ceea ce ma face sa ma simt "usurat".....aaaa, si ma oftic ptr herea.... :laugh:

normal ca balesc la un gix 2005, dar a-l compara cu modelele 2004 este unfair...la fel cum au facut astia cand au aruncat la bataie gixu 2003 cu modelele 2004 :what: B)

Link spre comentariu

Coxanelu a spus:
putin, dar stiu ca atat ptr el cat si ptr tine un gix e intangibil, ceea ce ma face sa ma simt "usurat".....aaaa, si ma oftic ptr herea.... B)

Hehehe, uita ca a fost tangibil... remember Intermot?

Altfel spus, cati in afara de mine l-au mai... atins pe maestru?

Link spre comentariu

Domnule crenwurst Coxat, nu poti sa spui in principiu ca Gix de 1000 de 2005 e intr-o clasa a sa, pan la urma el va face parte din segmentul moto de 1000, si asa cum a fost depasit in 2004 de restu, asa le va depasi si el in 2005 pe toate celelalte.

Da chiar, Cox cu ce mana scrii la calculator? :what:

Cu aia intangibila? B)

Link spre comentariu

LaurBalaur a spus:
E valabil si pentru tine Cox, deci repet anul 2004 s-a cam dus!

B)

Ramai ucu Gsx ul tau 2005 ca vine honda si yamaha sa se pise pe ea !! modele 2005 ! S-au cam grabit astia de la Suzuki sa scoata motoru asta !! Ei au facut motor sa bata modelele 2004 dar nu si pe cele 2005 !!!

Link spre comentariu

Hmmm... un singur an de viata al produsului pe piata pt Honda si Yamaha? Nu prea cred.

Cat sunt eu fan Gixxer, 2004 e singurul an din pacate in care GSXR-1000 a pierdut. In restul le cam dadea in toate testele cam 3 secunde pe tur la toate asa-zisele concurente.

Asa ca i-am lasat sa viseze pe ailalti ca ne pot bate si le rupem capul iar vreo cativa ani.

Raspunzand strict la sondaj... ZX-10R e tatic in 2004, vorbind din punct de vedere strict al puterii maxime. Cu toate ca un test pe dinamometru a aratat ca pana in 9000rpm Gixxerul asta "distrus" "terminat" "rablagit" cum il considera invidiosii ii arde pe toti la putere si cuplu.

post-6-1096122603_thumb.gif

Link spre comentariu