razvan2k4 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Mi-am luat un aerox de cateva zile si e primul meu scuter , deci nu ma prea pricep. Mi s-a spus sa pun ulei "full synthetic" pt. motor in 2 timpi. Intrebarea e cand si cat ulei trebuie sa pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Pai rezervorul de ulei are in general in jur de 1.3l. Deci o sticla de 1l iti e deajuns sa pui o data. Si da... este recomandat uleiul Full-Sintethic. Dak mai ai in el s'ar putea nici p'ala 1L sa nu-ti-l ia... dar pastrezi ce-ti mai ramane si pui pe parcurs. Cat despre cat sa pui... pui pana se umple. Nu e 4T sa-i faci schimb de ulei si sa trebuiasca o cantitate exacta de ulei. La astea in 2T pui cat intra in rezervor Cat despre intervale... nu stiu sa-ti spun un interval exact pt k nu toate consuma ulei la fel. Normal ai fi sa ai un indicator de ulei in bord care sa se aprinda cand intra pe rezerva... adik cand mai este putin ulei si trebuie completat nivelul. La mine asa e . Dar daca se vede rezervorul poti verifica si vizual din knd in knd nivelul de ulei. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 am fost azi si au zis astia k e normal sa consume 1 L de ulei la 600 km... nu e cam mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 am fost azi si au zis astia k e normal sa consume 1 L de ulei la 600 km... nu e cam mult? nu e mult.. al meu ia 1 l la 500 km.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 @razvan: sa folosesti mereu ulei full-synthetic de 2T, in general ceva bun, gen motul. Eu zic sa incerci sa-l aruncii pe cel vechi, mai ales daca ai luat SH pentru ca ala poate sa fie si de tractor sau de formula 1. Poate fostul proprietar nu a avut grija de el...incearca sa ai tu acum Completezi uleiul cand se aprinde beculetul dupa bord Incearca sa nu amesteci uleiurile...bagi de aceeasi marca, daca schimbi marca, zic sa golesti tot rezervorul. @me_stz: nu stiu cantitativ, dar motoarele in 2T mananca ulei, nu doar isi intretin motorul cu ele. De-aia e si fumul mai alb la esapament. E normal sa consume mai mult. Cred ca e bn 1 l la 600 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 full sintetic e cel mai bun zilele astea trebuie sami cumpar si eu ulei dar nu stiu ce sa aleg ori MOBIL 1 ori ESSO ori dinala de la OMV habar nu am ce recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 full sintetic e cel mai bun zilele astea trebuie sami cumpar si eu ulei dar nu stiu ce sa aleg ori MOBIL 1 ori ESSO ori dinala de la OMV habar nu am ce recomandati? motul pawer lube 2t. e cel mai bun. gasesti la united sau la motor unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Merge si OMV'ul Bixxol 2T-S si e la acelasi pret cu Motul radule si din cate ai vazut si tu nu imi scoate un gram de fum ca sa nu mai zic cat de super miros gazele evacuate. Sniff sniff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 mai bine lasa motor1 e naspa. Bun ce au zis baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Cat mai e Omv Bixol 2t-s asta al nou?? K tre sa-mi iau si eu niste ulei. Thnx ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate