zeus_b01@yahoo.com Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) buna ziua bogdan ma numesc sunt din brasov as avea si eu o intrebare ma intrebat cineva dak vreau sa fac schimb cu el pe un gsxr de 600 din 2000 si sa ii dau eu R 6 TOT DIN 2000 spunandu-mi k el da gsxr k e mai puternik asa e ............ nu inteleg sau e vreo teapa Editat Iunie 14, 2007 de zeus_b01@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 R6-carburatoare,GSX-R-injectie Daca iti place ,ia-o,dar uite-te bine de tot la ea.Daca esti multumit de motocicleta ta,eu zic sa nu faci schimb ca mare diferenta nu e intre ele si poate omul o da ca e bulita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Gixxeru din 2000 este sradul din cate stiu eu, nu? Eu zic totusi sa ramai pe r6-le tau, in cazul in care mototcicleta ta e buna, nu are bube sau ma rog, tu sti mai bine.. Ca parere personala nu as face schimbul! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 e mult mai frumos R6-le tau si imi suna putin a teapa schimbul asta,pt ca e mai scump r6-le tau decat srad-ul lui,considerabil mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate