ivangogu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) salut, aveti idee pe unde pot sa curat si sa reglez carburatoarele,si mai ales treaba sa fie facuta bine?si inca ceva, de unde fac rost de protectia care se pune pe teava esapament dreapta pt. o aprilia pegaso 650 din 98? Editat Iunie 14, 2007 de ivangogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Si eu am nevoie de cineva priceput pentru reglarea carburatiei. In legatura cu piesa de care ai nevioie poti sa o iei de la united motors.... nu e ieftin si nici ei nu sunt foarte seriosi.... , orice piesa poti sa vezi cam cat costa aici (poti sa o si comanzi dar platesti transportul in plus): http://www.apriliayorkshire.co.uk/catalogu...650%201997-2000 pretul de la united e foarte apropiat. O sa dureze destul de mult sa aduca piesa ...nu stiu daca e mai convenabil sa ti-o comanzi singur pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Reglaj Carburi - Suca fost razna motors, 0727373998 sau Doru -service tanga motors-colentina 0744795822 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate