elf_away Postat Septembrie 25, 2004 Share Postat Septembrie 25, 2004 Story : Mergeam linistit eram intr-a treia .. si vad pe contrasens un biciclist cazut .. Mi am zis sa vad ce s a intamplat .. pun frana fata .. pe jos era ud .. si am cazut pe o parte .. Pagube : Mi am julit genunchiul stang .. nu foarte rau, dar destul sa mi dea sangele .. Semnal stanga spart Carena stanga julita binisor Oglinda dreapta cazuta, de reamintit ca aceasta oglinda fusese lipita cu poxipol de la accidentul anterior .. s a rupt exact pe lipitura .. Maneta de la ghidon s a slabit .. Asa ca fratilor .. Purtati echipament .. Cand am plecat de acasa nu stiam dc sa mi iau pantaloni sau nu .. m am gandit ca nu mai are rost sa i iau ca nu am mult de mers .. vreo 4-5 km .. dc ii aveam nu mai aveam genunchiul julit .. Jeaca sa rupt un pic .. manusile ok .. casca ok .. Aveti grija .. si sa mi bag (cuvant urat) in ea de vreme .. Numai bine si asfalt uscat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 25, 2004 Share Postat Septembrie 25, 2004 Recuperare grabnica elfule, vezi ai grij amare la suprafata de rulare. Noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 25, 2004 Autor Share Postat Septembrie 25, 2004 Recuperare grabnica elfule, vezi ai grij amare la suprafata de rulare. Noroace! GRACIAS AMIGO .. sper ca pana luni se rezolva si cu mine si cu motorul .. cu mine deja a inceput sa se rezolve .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kelu Postat Septembrie 25, 2004 Share Postat Septembrie 25, 2004 Iar ma elfulica? Daca am inteles eu bine, ai patit-o din aceeasi cauza ca si a biciclistului? In momentul cand ai vazut biciclistu cazut nu ti-a trecut prin cap sa evaluezi intai situatia? offf... insanatosire grabnica ... si mai casca ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 25, 2004 Autor Share Postat Septembrie 25, 2004 Iar ma elfulica? Daca am inteles eu bine, ai patit-o din aceeasi cauza ca si a biciclistului? In momentul cand ai vazut biciclistu cazut nu ti-a trecut prin cap sa evaluezi intai situatia? offf... insanatosire grabnica ... si mai casca ochii ai inteles bine sefu' .. Nu stiam exact dc sa opresc sau nu si m am hotarat in ultimul momentet .. si am ajuns mai rau ca el .. Partea si mai proasta este ca biciclistul s a ridicat si a plecat .. nu ar fi venit sa vada ce am patit .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Ai injurat biciclistul ala macar? Unde a fost asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Ai injurat biciclistul ala macar? Unde a fost asta? Scuza-ma ca te intreb, dar de ce sa-l injure pe biciclist atata timp cat cazuse si ala ? Si era si pe contra-sens, deci nu il impiedecase pe el. Elf, jos palaria ca ai vrut sa te opresti sa-l ajuti. Nu multi ar face asta , chit ca e un om accidentat in mijlocul drumului. Il ocolesc, il injura ca incurca circulatia si pleaca Frumos gest, nu ? Anyway, bine ca ai scapat usor si un pik mai multa atentie pe viitor, la soselele ude si la franare. Asa se caleste fierul ! vorba lu' bunicu' Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Daca era cazut in fata ta, as fi inteles. Dar daca stii ca esti inca la inceput ai grija de fundul si genunchii tai si apoi de altii. Si nu uita sa evaluezi din ochi tot ce este in jurul tau si apoi ia decizia. Bafta si mai cumpara Poxipol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Andrei, te iubim, toti ca tine vrem sa fim Lasa ma, trece; important e ca n-ai nimic grav si pentru faza cu biciclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 Daca era cazut in fata ta, as fi inteles. Dar daca stii ca esti inca la inceput ai grija de fundul si genunchii tai si apoi de altii. Si nu uita sa evaluezi din ochi tot ce este in jurul tau si apoi ia decizia. Bafta si mai cumpara Poxipol. Am cumparat poxipol .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 Andrei, te iubim, toti ca tine vrem sa fim Lasa ma, trece; important e ca n-ai nimic grav si pentru faza cu biciclistul Nu e grav .. dar ustura ca draq .. si cand indoi genunchiul .. se rupe coaja Multumesc baieti pt urarile de bine .. maine oricum sunt din nou calare , dar de data asta imi iau pantalonii .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Ai comis-o cumetre... ... nu degeaba ureaza lumea asfalt uscat... Poxipol. si eu am incercat si nimik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Scuza-ma ca te intreb, dar de ce sa-l injure pe biciclist atata timp cat cazuse si ala ? Si era si pe contra-sens, deci nu il impiedecase pe el. Pai da, opresti sa il ajuti, cazi si tu apoi ala se ridica si pleaca fara sa il doara de tine. Putea sa isi rupa un picior cazind cu motorul si raminea poate pina dimineata acolo. Eu daca eram in locul biciclistului ma interesam de cel cazut. Concluzia: Daca eu sint bine mi se rupe de tine ...parca si rimeaza . Salutari si fara drumuri ude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Pai da, opresti sa il ajuti, cazi si tu apoi ala se ridica si pleaca fara sa il doara de tine. Putea sa isi rupa un picior cazind cu motorul si raminea poate pina dimineata acolo. Eu daca eram in locul biciclistului ma interesam de cel cazut. Concluzia: Daca eu sint bine mi se rupe de tine ...parca si rimeaza . Salutari si fara drumuri ude Asta inseamna ca nu tre' sa ajuti lumea ? Haide mah, sa fim seriosi. E aiurea .... Cum pana mea sa nu ii dai o mana de ajutor. Iar daca pici din vina ta si numai a ta, ca-n cazul de fatza, de ce sa fie de vina ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Elfule incearca "Picatura" s-ar putea sa fie mai rezistenta. Ai mai multa grija data viitoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 (editat) Semnalul si oglinda .. Impreuna pana la capat .. Editat Septembrie 26, 2004 de elf_away Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 (editat) carena stanga Editat Septembrie 26, 2004 de elf_away Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 (editat) semnalul lipsa .. Editat Septembrie 26, 2004 de elf_away Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 Coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 tot carena stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 oglinda lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 schimbator rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 elfulica iar ai comis-o ai n'ar nimic ca te faci bine si fierul se repara sau se inlocuieste bafta si ai grija de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Man nu am cuvinte ... te urmareste ghinionul. Regula 1. Pe umezeala NU PUI FRANA FATA TARE. Le pishti pe amandoua usurel si cu cea mai mare frica posibila. Ca daca ai rupt aderenta .. ai rupt si semnalizatoarele. Azi am mers super precaut!!! Regula 2. Sa iti cumperi OXIMED de la farmacie .. e un spray care incheaga repede buba. Eu am si l-am folosit cu success de 3 ori. Mai ales ca nu lasa cicatrice dupa vindecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate