madalushu'mic Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Genunchiere SUPER SHIELD NE-23K KNIEpurtate doar vara trecuta, stare impecabila - 72 ron Kidda ti le cumpar eu ! Mersi frumos! Te rog sa mi le pastrezi daca se poate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Kidda ti le cumpar eu ! Mersi frumos! Te rog sa mi le pastrezi daca se poate ! Pisi, iti dau eu unele Dainese, lux, si anulam datoria ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Pisi, iti dau eu unele Dainese, lux, si anulam datoria ) Adjudecat ! Kidda s-a gasit musteriu ! Spor la vanzare! Siii...nu ca pisiiii ! Pups hahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Genunchiere SUPER SHIELD NE-23K KNIEpurtate doar vara trecuta, stare impecabila - 72 ron inca de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Genunchiere SUPER SHIELD NE-23K KNIEpurtate doar vara trecuta, stare impecabila - 72 ron nu mai ai bani de bautura si iti vinzi echipamentul? pai cine te mai ia pe tine pasagera daca n-ai echipament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) nu mai ai bani de bautura si iti vinzi echipamentul? pai cine te mai ia pe tine pasagera daca n-ai echipament? hai ma, chiar asa de alcoolica par? pai tot vine vara. o sa merg in pantalonasi scurti si maieu...clar! te-ai gandit ca poate le-am schimbat? Editat Martie 17, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Eu am luat aseara de la Fabio geaca + pantaloni si sunt super.Materialele sunt de calitate si pretul e ok. In poza geaca se vede gri, dar de fapt e neagra si se asorteaza la fix cu pantalonii am luat si eu gecuta si e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 am luat si eu gecuta si e super sa o porti sanatoasa si la cat mai multi km!! PS: daca ai vreo problema sa ma anunti numai bine Fabio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 sa o porti sanatoasa si la cat mai multi km!!PS: daca ai vreo problema sa ma anunti numai bine Fabio da, deja am o pb. luna viitoare vreau manusile alea, stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 da, deja am o pb. luna viitoare vreau manusile alea, stii tu eu la inceputul lui aprilie sunt in romania anunta-ma din timp sa le ai acolo cand iti tebuie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 eu la inceputul lui aprilie sunt in romania anunta-ma din timp sa le ai acolo cand iti tebuie!! pai fix cand vii tu ar fi ok. vb pe mess oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salut Am de vanzare o pereche de cizme IXS Victory X - precum modelul din poza atasata. Sunt marimea 38, dar este posibil sa se potriveasca cel putin pentru o marime mai mica. Sunt culoarea albastra, si ofera un nivel ridicat de protectie prin materialele si solutiile alese in constructia lor. Au fost varful de gama al sezonului trecut. Pretul este de 150 de euro sau 650 de RON. Negociabil. Pentru mai multe detalii sunati la: 0722 94 77 62 - Radu De asemena mai am inca o pereche de cizme Revit, negre, model de toruing, din piele, impermeabile, purtate foarte putin, tot marimea 38. Pret 300 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Genunchiere SUPER SHIELD NE-23K KNIEpurtate doar vara trecuta, stare impecabila - 72 ron vandute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) ..pt fete ... Vand casca Suomy Explorer Hawaian Flower , marimea S , viziera antiaburire , compozitie fibre compozite, interior antialergic , inchidere catarama Double-D (prindere sistem moto GP) pret: 5 mil ! (in magazin e 10) 0761 676 544 sau id : blue_nightwish@yahoo.com Editat Martie 21, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ..pt fete ... Vand casca Suomy Explorer Hawaian Flower , marimea S , viziera antiaburire , compozitie fibre compozite, interior antialergic , inchidere catarama Double-D (prindere sistem moto GP) pret: 5 mil ! (in magazin e 10) 0761 676 544 sau id : blue_nightwish@yahoo.com cu o asemenea semnatura (ref. la forumizde) nu cred c-o sa-ti atragi prea multe cumparatoare...(dar stiu ca ai dreptate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) cu o asemenea semnatura (ref. la forumizde) nu cred c-o sa-ti atragi prea multe cumparatoare...(dar stiu ca ai dreptate ) Evident ca anuntul va fi luat in seama de forumiste , iar "forumizdele" vor comenta pe langa subiect... Editat Martie 21, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Am si eu un anunt pentru domnisoarele/doamnele de pe acest topic. Vand geaca marca IXS marimea 42. Pretul este 150 RON (1.5 mil lei vechi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) pentru fete ... vand costum moto (textil, cu protectii) VANUCCI geaca (noua, dar fara etichete): masura 40 - 180 Euro pantaloni (noi, cu etichete): masura 38 - 150 Euro aduse din Germania de la Louis tot pentru fete... cizme Daytona STAR GTX masura 36 pret: 220 Euro tot de la Louis Editat Martie 22, 2009 de ro_maniacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Ma bag si eu in seama pe aici cu ceva de vanzare ca de a mea sotie nu s-a lipit mersul ca pasager. Geaca textil SPIDI dama, protectii CE umeri si coate numarul XS, mesada windstopper si watherproof purtata de trei ori, practic noua 400 lei sau 90euro (pret magazin 670) Manusi dama de vara SUOMY protectii carbon numarul xs purtate de trei ori, dar cu o descusatura la baza incheieturii pret 100 lei sau 25euro (pret magazin 250 lei) Vadute, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 ..pt fete ... Vand casca Suomy Explorer Hawaian Flower , marimea S , viziera antiaburire , compozitie fibre compozite, interior antialergic , inchidere catarama Double-D (prindere sistem moto GP) pret: 5 mil ! (in magazin e 10) 0761 676 544 sau id : blue_nightwish@yahoo.com UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; Editat Martie 25, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Geaca s-a vandut. Toate cele bune fetelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; daca imi erau bune ti le luam eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) pentru fete ...vand costum moto (textil, cu protectii) VANUCCI geaca (noua, dar fara etichete): masura 40 - 180 Euro pantaloni (noi, cu etichete): masura 38 - 150 Euro aduse din Germania de la Louis tot pentru fete... cizme Daytona STAR GTX masura 36 pret: 220 Euro tot de la Louis Pretul la cizme este negociabil ? Vad ca pe site pretul este de 180 de Euro. Editat Martie 25, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate