Sari la conținut

strom75

EX+
  • Număr conținut

    266
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de strom75

  1. KIT VARA LADY Geaca Befast mash: protectii coate umeri, suport soft spate, membrana impermeabila, masuri de la XS-XXL Pantaloni Befast spyder: protectii hard genunchi, protectii soft solduri, masuri de la XS- XXL Pret 140 euro in loc de 190 euro
  2. geaca touring dama, protectii hard coate si umeri, protectie soft coloana, membrana impermeabila, mesada detasabila pret: 380 ron geaca sport dama , protectii hard coate si umeri, protectie soft coloana, membrana impermeabila, mesada detasabila pret: 380 ron
  3. vezi ca nici in Italia nu e legal!!!!
  4. Geaca moto dama tesut maxdura 500d mesada detasabila membrana impermeabila transpiranta protectii hard coate umeri protectie soft spate prize aer anterioare masuri de la XXS la XXL pret: 89,oo euro contact: PM sau id yahoo sau 0733546951
  5. Pentru cei ce mai tin minte! ■ Un tip trecea pe stradă ținând în mână, cu mare grijă, un sul de hârtie igienică. Trecătorii îl priveau invidioÂşi, iar unul chiar l-a întrebat: „Nu vă supărați, de unde l-ați luat?”, „Acum câteva minute l-am scos de la Nufărul...” ■ Când a plecat de-acasă, Prunariu i-a lăsat maică-sii un bilet pe masă: „Am plecat în Cosmos. Vin peste o săptămână”. Când vine, găseÂşte pe masă un bilet de la maică-sa: „Am plecat după brânză. Nu Âştiu când vin”. (26 mai 1981) ■ La uÂşa unui apartament sună un puÂşti: „Tanti, ai făcut supă?”, „Da, puiÂşor, vrei să guÂşti Âşi tu?”, „Nu, mulțumesc”, „Atunci, de ce-ai venit?”, „Te roagă mama să ne împrumuți Âşi nouă osul”. (6 decembrie 1982) ■ Din dispoziția lui CeauÂşescu s-au făcut experimentări Âşi încruciÂşări de meri, pentru a se crea un soi de măr pitic, de numai 50 de cm, pe care să-l poată culege Âşi Âşoimii patriei. (28 septembrie 1983) ■ Un milițian prinde o pereche făcând dragoste într-un boschet. Îi duce la secție Âşi, de aici, în fața tribunalului. La proces, fata e felicitată pentru patriotism Âşi băiatul pentru inițiativă. Milițianul e arestat pentru întrerupere ilegală de sarcină. (17 martie 1984) ■ Ce-i mai rece Âşi mai rece decât apa rece? Apa caldă. (17 ianuarie 1985) ■ De ce a luat comuna ScorniceÂşti titlul de „Erou al noii revoluții agrare”? Pentru că a crescut cel mai mare bou. De ce n-a luat Âşi comuna PetreÂşti titlul de „Erou al noii revoluții agrare”? Pentru că anul acesta nu s-a acordat titlul Âşi pentru cea mai mare vacă. (3 ianuarie 1987) ■ Ultima dorință a românilor: să moară CeauÂşescu Âşi Elena să ajungă să trăiască din meditații la chimie. (28 decembrie 1988) ■ Ce-a fost înainte: oul sau găina? Mai înainte au fost de toate. (cules pe 12 noiembrie 1979)
  6. Facusem si eu o propunere! si e in aceeasi perioada. Marotta 12-13-14 giugno 2009
  7. scuze c ateodata limba romana imi mai joca feste . si robinetele vacumatice sunt de la dezmembrari de moto nu stiu daca in RO sunt.
  8. daca mai rezisti pana in aprilie cand vin eu, ti-l fac cu vacumatic si sa nu aud ca nu merge fara ceva electronic ca nu cred. daca tot vrei sa pui si ceva fire fa un sisten care sa numere picaturile ! ceva cu vre-un senzor optic sau mai stiu eu ce dracovenie electronica!! ce ti-e si cu electricienii astia domne!! PS: stau in dristor asa ca nu cred ca stam departe unul de altul.
  9. in timp ce un scottoiler costa circa 180 de euri + berile ca alea tot iti trbuie la montaj, eu pe al meu l-am facut cu 1,50 euri!!! robinet vacumatic :moca de la demolari; furtune :moca de la nevasta-mea de la spital; rezervor ulei: moca un bidonas de lichid de frana; cap ungator: moca e o bucata de teava de cupru (o aveam prin casa) cu un ac de plastic (tot de la spital); robinet reglaj:1,50 euri de la aia cu pesti (scump al dracu). Fara beri ca de unul singur nu mergeau!! A si uleiul tot moca ca l-am luat de unde lucrez. Merge de un an si o luna fara nici o pierdere si fara nici o problema. PS: scuze o problema a fost cand am iesit pe coclau am gaurit furtunul de sub furca da a fost un accident nu un defect!!
  10. @ bogdan: piesa aia din aluminiu trebuie sa mi-o faci si mie ca eu nu am cu ce!! sa ma ung si eu pe ambele parti nu numai tu!!!
  11. ba fratilor o sa devina nave spatiale cu atata electronica!!! si asta pentru o ungere de lant!! eu am observat ca oringurile de fapt retin lubrifiantul pe axul zalei si totodata impiedica patrunderea mizeriei acolo , acest lucru ma face sa cred ca zona aia e si cea mai importanta si nu cred ca daca uleiul se afla dincolo de oringuri are sa iasa asa de usor de acolo , de pe partea exterioara a lantului sare nu zic nu dar de sub oringuri ma cam indoiesc, daca ar iesi , atunci oringurile sunt puse degeaba ....... partea exterioara care intra in contact fizic cu pinionul cred ca trebuie curatata si lubrifiata pentru a preveni in primul rand uzura prematura a pinionului si a foii de pe spate de fapt astre este ideea, sa previi uzura exterioara a lantului si a pinioanelor, pentru ca la interior lantul e uns din fabrica iar o-ring-urile au rolul de a retine grasimea pe ax. asa ca inauntru tot nu ai cum sa il ungi. asta daca nu este vorba de lanturivechi fara o-ring. da cred ca nu mai exista!!
  12. eu la inceputul lui aprilie sunt in romania anunta-ma din timp sa le ai acolo cand iti tebuie!!
  13. cand o sa vin in romania adica pe 4 aprilie o sa aduc eu cateva ca aia care o am eu. sta pe moto de un an si nu curge deloc. cred ca a nimerit el una naspa.
  14. da chiar nu va plac lucrurile simple??? aia vacumatica nu se incalzeste nu are nevoie de curent...sau e prea SIMPLU?
  15. sa o porti sanatoasa si la cat mai multi km!! PS: daca ai vreo problema sa ma anunti numai bine Fabio
  16. bogdane eu zic sa te gandesti serios sa deschiz o fabrica de accesorii moto!!! ai din ce in ce mai multi musterii
×
×
  • Creează nouă...