CostinALN Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Am mai crescut si eu , am luat si permisul si mi-am luat si mobra acu. Pe scurt. Honda CBR125R,an fabricatie 2005, 5400km, cauciucuri noi noute. A fost condus de o fata. Sunt multumit de ea. Deja are o saptamana si 2 zile si ~850km facuti de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 O saptamana, 2 zile si cate ore ? Sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 16, 2007 Autor Share Postat Iunie 16, 2007 O saptamana, 2 zile si cate ore ? Sa o stapanesti sanatos si fara incidente Fara ore ) Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Misto rau casca...a fost condus de o fata,este condus de un baiat ...tot ca o fata Ba e bine ca nu esti forjator si faci cinste comunitatii moto , cea fara de pacate S-o stapanesti sanatos si sa n-ai incidente. PS: asteptam modificarile NECESARE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 17, 2007 Autor Share Postat Iunie 17, 2007 PS: asteptam modificarile NECESARE ... Vin , vin tre sa ma dau pe langa tata Pokemoane forjator stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Am mai crescut si eu , am luat si permisul si mi-am luat si mobra acu. Pe scurt. Honda CBR125R,an fabricatie 2005, 5400km, cauciucuri noi noute. A fost condus de o fata. Sunt multumit de ea. Deja are o saptamana si 2 zile si ~850km facuti de mine. Cat ai dat p ea???? S-o calaresti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 sa va purtati de grija unul altuia...sa o stapanesti sanatos si invata-te cu ea ca dupa aia pe un motor mai mare o sa vezi ca o sa iti fie mai usor...mie asa mi-a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Frumos motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 frumusel motoru.. sa aveti grija unul de altu, la cati mai multi km fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Cat ai dat p ea???? S-o calaresti sanatos si fara incidente Parca 1700 a zis pe un alt topic. Misto motorul . Aveti grija unul de altul . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 cooool motoru'. S-o stapanesti sanatos si sa n-ai incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate