EGLY Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 (editat) Cu tristete va anunt ca in urma unui accident in Raliul Faraonilor a murit azi Richard Sainct cistigatorul de 3 ori a Raliului Paris Dakar Salut Zsolt Editat Septembrie 29, 2004 de EGLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 acum vad postul ... nu imi vine sa cred ... nu am cuvinte ... Dumnezeu sa-l odihneasca ! MARE MARE campion !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 S-a mai scris si aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate