flyguy Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Cine imi recomanda si mie pe cineva care repara carene (reparat, vopsit eventual si stickere)? Stiu ca sunt multe anunturi dar nu stiu daca mai sunt de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Radu, poti incerca la Gabi de la Moara Domneasca. E destul de ocupat, insa poate isi face timp. User pe forum "just_him". Bafta si poate te mai vad cum erai la Ploiesti, ca te urechez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestieee Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Sau poti incerca la Alex...kawasaki_axx aici pe forum.Eu sunt multumit de cum a lucrat. Click aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyguy Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 Radu, poti incerca la Gabi de la Moara Domneasca. E destul de ocupat, insa poate isi face timp. User pe forum "just_him". Bafta si poate te mai vad cum erai la Ploiesti, ca te urechez! Multumesc Diana. Daca ma mai vezi ca la Ploiesti nu ma urechea... pune mana pe bata si da fara mila Multumesc si tie bestieee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate