Sari la conținut

flyguy

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    flyguy723

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti (Rm. Vilcea)
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR600F3

flyguy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut, De treaba baiatul ca a declarat ca te-a atins. Contact intre tine si el nu a fost, strada era libera si, daca nu te fixai pe el (point fixation), puteai evita foarte usor prin dreapta. Multa atentie pe viitor si bafta cu motorul.
  2. dodo, sincer ar trebui sa incerci sa lasi sprancenele de la mama natura si sa le pensezi la cineva care se pricepe. Creionul ala e moartea pasiunii (parerea mea).
  3. Vreau sa va spun tuturor celor care ati participat felicitari pentru faptul ca ati reusit sa fiti nu doar vorba ci si fapta. Jos palaria, sunteti un exemplu drept de urmat.
  4. In viziunea mea ar fi trebuit sa chemi salvarea indiferent de opinia lui. E posibil sa fi fost certat cu legea dar daca spui ca a dat cu capul de bordura, chiar si cu casca, un control la urgenta e binevenit, plus ca factorul "soc" te face uneori sa nu spui cele mai intelepte lucruri. Felicitari pentru prezenta de spirit, oricum daca nu opreai tu mira-m-as sa fi oprit cei care te-au ajutat
  5. Of... si eu i-am invidiat motociclata in fata la Roxy acum o luna... imi pare rau de ce s-a intamplat. Din poze baiatul arata bine asa ca... fruntea sus ca fierul se face. Si arde-l pe nenorocitul cu VW.
  6. Am citit 4 pagini cu certurile voastre... De motociclist se mai stie ceva?
  7. Mi-e ca se umple spatiu pe server daca se apuca Upanu sa povesteasca peripetiile lui
  8. Si eu am 3 la activ: 1) Primele dumuri cu ex-Hondita mea... iese o dubita de pe un drum lateral, sperietura, frana violenta fata, blocat roata, intrat in voblaj, lasat pe-o parte si... poc. Urmari: eu (echipament dotare - casca si manusi) - sold polizat bine; mobra - din cauza impactului cu dubita: aproape tot carenajul spart si cadrul bord strambat. 2) La Bucov... m-am imbatat si m-am dat pe stradute p-acolo simtindu-ma zmeu; nici nu mai stiu cum am piedut controlul, mi-a fugit spatele si am facut o tumba in balarii. Urmari: eu (echipament dotare - nici macar casca) - sold polizat, ambii genunchi polizati, plus alte sgarieturi minore pe spate; mobra - ghidon stanga rupt, maneta ambreaj indoita, carene stanga polizate si crapate. 3) La scurt timp dupa Bucov mi-a franat unul brusc in fata, am franat si am culcat-o tot pe stanga intrand in coliziune cu cel care a franat. Urmari: eu (echipament complet, mai putin ghete) - nici o julitura; mobra - far spart, cadru bord indoit, carene fata sparte. Ce pot recomanda celor ca mine, inainte de a porni la drum mergeti cu cineva mai experimentat si invatati sa franati pe motorul vostru, va poate scoate din multe intamplari neplacute.
  9. Mda, asa am patit si eu... frana fata ala cu ABS ca vazuse loc de parcare tocmai in momentul cand eu intorsesem capul sa ma asigur sa-l depasesc. Frane scarturi.... POC... asta e Te ridici mergi mai departe. Bine ca nu a fost mai grav
  10. Caut garaj undeva in apropiere de intersectia Rahova cu Sebastian (Bucuresti) incepand cu luna august anul curent (ma mut cu chirie in zona). Contact: PM sau telefon 0722 66 85 06 / 0748 438 190 - Radu. Multumesc.
  11. OFF TOPIC: Nu toti au facut carte ca noi Bine ca ai scapat usor si stai linistit ca sunt foarte putini cei care nu au cazut niciodata, eu nu sunt unul dintre ei Adevarul e ca trebuie sa fii atent la TOATE cand esti pe motor iar cateodata mai omiti cate un mic detaliu care te "ajuta" sa te tavalesti Bafta cu reparatiile
  12. Multumesc Diana. Daca ma mai vezi ca la Ploiesti nu ma urechea... pune mana pe bata si da fara mila Multumesc si tie bestieee
  13. Cine imi recomanda si mie pe cineva care repara carene (reparat, vopsit eventual si stickere)? Stiu ca sunt multe anunturi dar nu stiu daca mai sunt de actualitate.
  14. flyguy

    Accident 4 iunie 2007

    Mie mi s-a rupt inima cand am vazut prima poza cu motorul Lasa, bine ca esti tu in regula, restul se repara
  15. I'm in. Ar fi bine sa vedem totul ca o comemorare nu ca un semnal de alarma. Eu consider ca momentul in sine este indeajuns, fara bannere si alte modalitati de exprimare. Mi se pare deasemenea buna ideea banderolei negre legata de brat.
×
×
  • Creează nouă...