B.B. Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 30 min de mers si 2 ore de vizitat acest frumos castel... nu ma intrebati detalii, nu prea erau informatii in limba engleza pe-acolo... se poate ajunge si cu vaporasul pe lac de la marginea orasului dar am preferat moto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 30 min de mers si 2 ore de vizitat acest frumos castel... nu ma intrebati detalii, nu prea erau informatii in limba engleza pe-acolo... se poate ajunge si cu vaporasul pe lac de la marginea orasului dar am preferat moto.. Foarte frumos...In America nu exista locuri ca alea...Ei nu au istoria Europei si cred ca ar fi foarte incintati sa vada...Problema e ca trec mai greu oceanul mai ales acum cu paritatea eur-$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 alte poze din Cehia... Tisnov, Nedvedice, Vir, Bystrice n. Pern. ... drumuri de viz printre paduri de brazi, lacuri si serpentine... Excursie intre 2 schimburi la munca... Tisnov - fain.. aparatul foto este fixat pe ora normala, nu cea de vara... Nedvedice - Aproape de Vir... o zona unde pe lac erau rate si o pereche de lebede..(care s-au ascuns repede la 5 min dupa ce am oprit). si pescari scufundati pana peste brau manuind acele undite ca niste lasouri.. stilul de pescuit la musca ...cu fir greu.. fara sa-l mulinezi..poze neclare.. era pe-nserat si am facut fara blitz pe automat.. aici prietena mea a gasit fragi si era super fericita eu imi testam talentele.. la capatul dus al drumului... la Bystrice n. Pern. pauza de realimentare... cu tutun. si intoarcerea.. noi trei... edit: acum vad ca sunt imbracat cu aceleasi haine ca si saptamana trecuta, in celelalte poze... sincer... doar pe astea le am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Si pe circuit cat era intrarea ? Nu cred ca asa putea sa merg acolo si sa nu iau niste viraje safe pe un circuit real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 Si pe circuit cat era intrarea ? Nu cred ca asa putea sa merg acolo si sa nu iau niste viraje safe pe un circuit real sincer nu am fost, eu folosesc orasul si alte drumuri ... Cand o sa ajung la circuit o sa fac poze si o sa va dau informatii... e la 20km de oras pe iesirea spre Praha... tot zic ca ma duc de o saptamana... azi maine, azi maine... tot asa. Miercuri dimineata plec in Croatia... asa ca o sa fie peste 2 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 OK man ! E frumos sa calatoresti, asa cum se vede din pozele astea. Numai ca eu sunt virgin in ale circuitului si imi e frica ca raman asa toata viata - deja am o varsta ............ Iti urez drum bun si peisaje de vis. O sa ma mai uit sa vad daca postezi ceva informatii si despre circuitul ala de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 OK man ! E frumos sa calatoresti, asa cum se vede din pozele astea. Numai ca eu sunt virgin in ale circuitului si imi e frica ca raman asa toata viata - deja am o varsta ............ Iti urez drum bun si peisaje de vis. O sa ma mai uit sa vad daca postezi ceva informatii si despre circuitul ala de acolo. multumesc, cum ajung o sa bag si informatii apoi. Ce varsta man? Ai innebunit? Esti de-o seama cu mine.. si eu am 19 ani!!! Auzi tu! O varsta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate