Cernobal Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Un mic ajutor va rog daca se poate pentru cunoscatorii sau detinatorii de MZ TS 250 in 5 trepte ...sa imi dea si mie date tehnice despre motorul motocicletei si motocicleta in sine...am nevoie k sa imi omologheze MZ-ul meu ptr ca eu trebuie sa fac cartea de identitate si nu am nici un fel de date despre motor....RAR-UL nu stie nimic si nu pot inmatricula motocicleta cu numere noi astept cateva date de la voi , va multumesc anticipat.!!!! e-mail : cernobal1986@yahoo.com , sau id: cernobal1986 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Un mic ajutor va rog daca se poate pentru cunoscatorii sau detinatorii de MZ TS 250 in 5 trepte ...sa imi dea si mie date tehnice despre motorul motocicletei si motocicleta in sine...am nevoie k sa imi omologheze MZ-ul meu ptr ca eu trebuie sa fac cartea de identitate si nu am nici un fel de date despre motor....RAR-UL nu stie nimic si nu pot inmatricula motocicleta cu numere noi astept cateva date de la voi , va multumesc anticipat.!!!! e-mail : cernobal1986@yahoo.com , sau id: cernobal1986 . baga si tu ceva din top ! nu de alta dar daca oricum nu stiu nimica despre moto!ex: combustibil-nitrometan;rezervor 18 hectolitri;nr. locuri:3 bucati etc. si serios acuma:motor 1 cilindru,doi timpi,243 cm3,19 CP[DIN],combustibil benzina,pneuri:fata-3,25-16;spate-3,50-16,nr. locuri pe scaune:2;rezervor 17l;masa proprie 135 kg,masa maxima 320 kg; ampatament 1355 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) Cateva dintre datele de mai sus par a fi eronate, asa ca o sa ti le scriu pe toate in ordine, dupa cum le-am gasit intr-o carte de identitate nemteasca. Marca: MZ Tipul, Varianta: TS 250/1 Masa: Proprie: 144 kg Totala maxima autorizata: 320 kg Sarcina utila maxima autorizata: 176 kg Numar de locuri: 2 In fata: 1 Pe scaune: 2 Dimensiuni de gabarit: aici nu am gasit dar o piti masura tu sau o masoara ei. Iti trebuie lungime latime si inaltime. La mine la Es sunt asa: L 2000, l 1500(cu atas), h 110. S-ar putea ca si la tine sa fie aproximativ la fel. Motor: Tip: MZ Cilindree: 244 Putere maxima (kW / Rot): 14 / 5500 Sursa de energie: Benzina Numarul axelor: 2 Tractiunea: Spate Dimens. anvelopelor: Fata: 2,75 - 18 Spate: 3,50 - 16 Viteza maxima constructiva: 122 Capacitatea rezervorului: 17,5 l Dupa ce termini cu actele, sa-mi spui si mie, te rog, cam cate te-a costat sa treci de pe numere vechi pe nuere noi. Ma intereseaza un calcul in care sa incluzi asigurare, I.T.P., R.A.R, taxa pentru carte, TOT Si inca ceva: Sa nu-ti faci I.T.P. - ul la R.A.R, ca te costa 900.000. Fa-ti la Mihai, la service-ul Seat de la Pisica Alba. Il gasesti pe forum cu userul MihaiM. La el costa in jur de 300.000. Numai bine! Editat Iunie 26, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 okay....va multumesc ptr ajutor, si pentru datele tehnice....din pacate ITP.-ul l-am facut la RAR, care executa si omologarea!! am sa fac un calcul per total la sfarsit!!! bafta MULTUMESC ink o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate