Hellicks Hellmet Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 ... si ma gandesc daca e cazul sa-l bat si eu pe el, sau nu. Meseriasii sa zica: o fi bine, o fi rau? Si cam de unde fac rost de unul? Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 eu as ramane la raportul prescris de catre fabricant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 de ce vrei mai mare? o sa iti creasca viteza maxima un pic, dar in schimb o sa pierzi la demaraj. eu am cel mai mic pinion care se putea pune si sint mai multumit. eu zic ca e mai bine sa fie mai sprintena decit sa mearga mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 corect! pierzi la demaraj si castigi la viteza maxima ! Sincer nu cred ca rezolvi mare lucru , ca sa obtii cu adevarat performante tre umblat la cutie (ceea ce nu o face oricine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate