VioS Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 I a dat lu' unu aseara un milion jumate amdenda ca nu a avut legislatia si avea 16 ani .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 E grav...cica amenda de 1000 RON asta e tare . Ala de a luat amenda 150 RON era batut in cap...aratati-mi si mie unde apare cursul de legislatie in carte sau cate scoli de soferi fac asa ceva. La mine in oras, din 3 doar 1 face (la atatea am intrebat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz2006 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 sal am si io o intrebare pt voi scuteristii eu am avut permis cat a si mi l-a luat un garcea pt alcool acum mi-l anuleaza da ce vroiam sa va intreb v-a verificat vreodata garcea motorul??? v-a luat radaru vreodata peste aia 45km/h si daca da ce v-a facut:)) ca vreau si eu un scuteras da sa traga ca mortu parca nu-i estetic ma gandeam la mici modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 sal am si io o intrebare pt voi scuteristii eu am avut permis cat a si mi l-a luat un garcea pt alcool acum mi-l anuleaza da ce vroiam sa va intreb v-a verificat vreodata garcea motorul??? v-a luat radaru vreodata peste aia 45km/h si daca da ce v-a facut:)) ca vreau si eu un scuteras da sa traga ca mortu parca nu-i estetic ma gandeam la mici modificari Nu t i-a radaru nici cu 60 si dak t i-a cum draq iti vede numaru dak esti cu fata la el,k noi nu avem si numere in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Radaru te vede si cnd treci...sal! Sa nu spuneti ca va bagati numerele dupa stopu spate ce vitezomanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate