argy_04 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) salut... as vrea si eu sa'mi iau un motor de 600 si inca nu sunt decis ce anume... adik nu shtiu ce sa aleg intre gxsr 2001, honda cbrf sport 2001 sau r6 2000-2001... ce as vrea de la voi este sa'mi ziceti si mie care dintre ele este mai fiabila, mai manevrabila etc, (prima alegere a mea ar fi gsxr'ul)... ms si astept sfaturile voastre... Editat Iunie 28, 2007 de argy_04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 da un search pe forum, intrucat au fost nenumarate discutii despre aceste modele... Lectura placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 as alege honda personal.r6 imi place si el dar abia in 2003 au introdus injectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
argy_04 Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 da un search pe forum, intrucat au fost nenumarate discutii despre aceste modele... Lectura placuta am cautat si nu am gasit nik sa le confrunte direct, , , astept parerile si sfaturile vostre in continuare ... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 nu prea are rost sa le confrunte cineva,fiecare cu ce ii place,sunt foarte asemanatoare motocicletele japoneze.ia-o pe aia care iti place tie si pe care stai bine ca toate sunt foarte bune.conteaza mai mult ce model gasesti in mintile lui din anul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 injectie sau nu ..as alege R6 in pista e un pas in fata gsxr 600 pana in 2003 vazand ca o cumperi ptr strada, orienteaza'te ptr cea care iti place mai mult. sunt toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
argy_04 Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 injectie sau nu ..as alege R6 in pista e un pas in fata gsxr 600 pana in 2003 vazand ca o cumperi ptr strada, orienteaza'te ptr cea care iti place mai mult. sunt toate bune oki... ms tuturor pt sfaturi... o sa vad ce aleg pan' la urma, si o sa va zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 http://www.motorcycledaily.com/kawizx6rpart2.html o vand pe a mea, daca te intereseaza - http://www.bikeshop.ro/show.php?id=43020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate