shin Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Whatever, "motor" de 50 ) Eu am un 954 deci mi-e greu sa numesc un 50 "motor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 mai vinde cineva vreun scooter ? Am eu un peda eagle 50 .la 8 mil fiX.detalii uitete la vanzari scutere(pe motociclism) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Am eu un peda eagle 50 .la 8 mil fiX.detalii uitete la vanzari scutere(pe motociclism) Analfabetuuleee. .. .. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joohn Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 A murit topicu asta?? Nu mai e nimeni care sa aiba 50 cc (caroserie sport) ? In orice caz hop si eu : rs din '08 . Poze de cand am luat-o: ,, apoi poze in curs de modificare ( am profitat de iarna luunga) : Poze cand e gata.. cand o fi gata, sper eu maxim 2 saptamani , aici includem si nou traseu de evacuare custom made, kit 80 cc ,carb debit mare, cooler racire suplimentara. Haideti baieti ca vine primavara si suntem decat 3 care detinem 'sport mopeduri' Asteptam noi coechipieri de bantuit bucurestiul si poate si imprejurimile. !! Sa auzim de bbine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Hop si eu cu rs-u meu 50 drag reconditionat de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaja Postat August 6 Share Postat August 6 Salutare are cineva la vânzare derbi gpr 50cc poze și pret mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate