shin Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Whatever, "motor" de 50 ) Eu am un 954 deci mi-e greu sa numesc un 50 "motor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 mai vinde cineva vreun scooter ? Am eu un peda eagle 50 .la 8 mil fiX.detalii uitete la vanzari scutere(pe motociclism) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Am eu un peda eagle 50 .la 8 mil fiX.detalii uitete la vanzari scutere(pe motociclism) Analfabetuuleee. .. .. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joohn Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 A murit topicu asta?? Nu mai e nimeni care sa aiba 50 cc (caroserie sport) ? In orice caz hop si eu : rs din '08 . Poze de cand am luat-o: ,, apoi poze in curs de modificare ( am profitat de iarna luunga) : Poze cand e gata.. cand o fi gata, sper eu maxim 2 saptamani , aici includem si nou traseu de evacuare custom made, kit 80 cc ,carb debit mare, cooler racire suplimentara. Haideti baieti ca vine primavara si suntem decat 3 care detinem 'sport mopeduri' Asteptam noi coechipieri de bantuit bucurestiul si poate si imprejurimile. !! Sa auzim de bbine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Hop si eu cu rs-u meu 50 drag reconditionat de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaja Postat August 6, 2024 Share Postat August 6, 2024 Salutare are cineva la vânzare derbi gpr 50cc poze și pret mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate