Vladutz26 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Care este cea mai rapida motocicleta de 125cc in 4 timpi de pe piata, delimitata. M-am hotarat la 4 timpi deoarece alea in 2 timpi suna ca o masina de facut floricele . Astept sugestii ms anticipat. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Mai baieti cucuieti, e a treizecea oara cind trebuie repetat ca NICIUN motor in 4 t de 125 cmc NU ESTE "LIMITAT" ?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Mai bunicule nu vin toate motoarele de 125 limitate la 11kw cel putin asa stiu eu daca gresesc corectatima. Deci care e cea mai puternica motoreta de 125 in 4 timpi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Mai bunicule nu vin toate motoarele de 125 limitate la 11kw cel putin asa stiu eu daca gresesc corectatima. Deci care e cea mai puternica motoreta de 125 in 4 timpi? gresesti asa ca te corectam ... toate in 4t variaza intre 9 si 11kw ...cel mai puternic 2007 este cbr`u de 125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Deci bicicleta e cea mai tare . Scuze de gresela dar nu am stiut ca au o putere asa mica. Si dupa Cbr care e urmatoarea asa ca forta viteza acceleratie? Asfalt uscat si salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demo Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) hyosung ar mai fi . 4t . v2 . dar oricum slabute in comparatie cu altele de 125 . nu stiu exact modelu sau siteul Editat Iunie 28, 2007 de demo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 MZ RT 125, cu kit de tuning face cam 22 de cai, la top speed nu bate RS-ul dar la acceleratie cred ca bate orice. Are cel mai bun cuplu din gama de 125cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Hysoyung sau cum so scrie stiu ca e foarte greu in comparatie cu celalalte motoare in 4 timpi => performante cam mici. Mz e mishto . Cu un motor de 125 cc se poate merge linistit cu 100 ca, cam asta mar interesa ca daca vreau v max si acceleratie iau un rs . Asfalt uscat ca la mine ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 cu RT-ul mergi linistit cu 100 si peste (viteza maxima standard e 130km/h). Pozitia in sa e buna, iar saua e suficient de comoda ca sa poti merge ore in sir pe ea. La accesorii au si top case si coburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Deci mz rulez la nkd . La carenate care ar fi ce mai bazata? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 am vazut la salon un ronin de 125 4t de 18cp dar oricum nush ce performante are si daca ai A1 nu trebuie sa treci de 15cp asa ca "bicicleta" e cea mai tare pt A1 in 4t desigur;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Deci mz rulez la nkd . La carenate care ar fi ce mai bazata? Asfalt uscat De unde e MZ naked? e un super-moto si destul de imbracat as putea zice.Parerea mea personala ia MZ si nu stiu de ce dar cred ca are motor de XT ca si ala de 600 tot de XT are motorul,deci....baga mare,yamaha la capitolul asta sta bine si plus,este mana nemteasca pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 Limitarile or sa stea pe motor pana invat sa ma dau si pana ma mai coc si yo un pic la minte , dupa aia le dau jos ca acuma nu o sa ma opreasca politia si sa verifice cati caluti am eu , cel putin asa cred . Astia care aveti rieju cat prinde jucaria, si puteti sa mergeti cu 100 lininstiti sau face urat ? Rieju are motor de xt ? Ms anticipat pentru raspunsuri Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 mai oameni buni intradevar...... NU exista limitare .!!! mergeti si puneti-va carburatoare mai mari eventual power valve sau o evacuare mai buna daca vreti sa aveti putere mai mare. eu personal am facut copia cbr-ului de 125 care am luat-o de la first bike sa mearga cu 160km/h cu modificari foarte usoare (nu stiu cat prinde cbr-ul ) da io zic ca e o performanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 zMotor in 4 timpi de 125 cu 160km/h ? si first bike? nu mai minti ma ca la viteza aia iti pica tabla dupa ea . Hysoyung unde gasesc in bucuresti reprezentanta ca vreau sa o vad sau rieju ms anticipat ps: imi trebe pana mane dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 zMotor in 4 timpi de 125 cu 160km/h ? si first bike? nu mai minti ma ca la viteza aia iti pica tabla dupa ea . Hysoyung unde gasesc in bucuresti reprezentanta ca vreau sa o vad sau rieju ms anticipat ps: imi trebe pana mane dimineata este de 150cc. incearca ...www.hyosung.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 A 150 cc. Dar 25 cc fac o diferenta asa mare?Hysoyung nu am reusit sa ajung a naibii circulatie din bucuresti . Rieju e pe undeva expus? in buc. ca mai dau o tura vineri . Ms anticipat Asfalt uscat. . P.S: Ce ora tampita sa stai pe un forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate