2M.R. Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Sal all! Un prieten de-al meu a achizitionat recent un Minsk MMVZ de 125cc din '92 si ii lipseste melcul de la vitezometru.........As dori sa stiu si eu unde pot gasi un melc pt acest model de motocicleta? Va multumesc anticipat! Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Sal all! Un prieten de-al meu a achizitionat recent un Minsk MMVZ de 125cc din '92 si ii lipseste melcul de la vitezometru.........As dori sa stiu si eu unde pot gasi un melc pt acest model de motocicleta? Va multumesc anticipat! Asfalt Uscat! la fabrica de melci! incearca useri din zona Galati-Braila.. cred ca aduc rusii 'pesa' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 la fabrica de melcii !!! sorry cas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate