speeder123 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Salut! Sunt posesorul unei yamaha xt 125-R si am o problema. imi arata cu 15-20 km/h mai mult. E setat pe NTRD si nu stiu cum sa fac sa indice viteza corecta. Cei care au xt 125 va rog sa ma ajutati! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 deci ii desfaci saua....si o sa gasesti bateria...... ii scoti frumos bornele......o lasi 10-15min si le pui la loc! atunci knd o sa ii pui contactu o sa te intrebe dak vreu enduro sau bla bla.... si il setezi pe ce vrei tu! cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Pt cei cu intrebari despre Yamaha xt 125: /index.php?showtopic=46473 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate