Sari la conținut

speeder123

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    CS 05 CCK
  • Club
    ------------------------

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gilera dna 50, Yamaha xt 125

speeder123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ai dreptate! M-as multumi si cu ceva de 600.. . Asa,..sa fiu si eu in randul "motoristilor".. Asa as vrea sa plec undeva la plimbare(100-200 km) dar nu prea am cu cine.. si mai ales sa ma duc cu 125'u meu dupa unu de 600 , nu prea merge . Mai am rabdare pana la "ziua cea mare". Bafta la toti si asfalt uscat!
  2. Salutare! Si eu sunt din resita si abia astept vremea buna!!! Pacat ca varsta nu imi permite mai mult de 125cmc....Bafta!!!!
  3. Aceeasi problema o am si eu la xt 125R . Se arde numai becul de la far(prima data faza lunga si dupa o saptamana max doua, se arde si faza scurta) La semnalizari/stop la frana/pozitie spate nu am probleme. Nu stiu ce sa fac nu ma prea pricep la "electrice" .Daca ar putea sa imi spuna cineva ce are.....multumesc anticipat!!
  4. Ar fi bine,....n-ar fi bine......numai pareri ....tre' sa facem ceva concret ca asa vorbim inca 10 ani si degeaba.
  5. Salut ! Am si eu un xt 125 R (2006) si am o mic problema. M-au sunat cei de la bucuresti in legatura cu placutele de frana si nu stiu ce tip sau de ce fel sunt. Daca m-ar poate ajuta cineva.....Nu ma pricep la mecanica si mi-e sa nu fac vreo prostie. Le-a mai schimbat cineva pana acuma ????? Multumesc. --- Mesaj completat în 11 Jan 2008 00:48 ------------- Mai fratilor!! Ce atata va certati in legatura cu motorasele astea doua. Fiecare are plusuri si minusuri. Tin sa va atrag atentia ca racirea cu aer la XT nu e asa proasta precum spuneti, eu am mers vara, pe temperaturi de 33+ grade celsius peste 400 km(fara pauza, in afara de unele necesitati pe care le are orice om)) si nu a avut absolut nimic motorul. Atata dezbateti voi ......Dupa parerea mea singurul dezavantaj este ca nu prea prinde viteza mare( la 8.000 RPM am in jur de 103-104 km/h) . Aaa.. si inca ceva , nu stiu cui ii place sa mearga cu DRUJBA(2T) prin oras. Intr-adevar are putere mai mare 2T-ul dar si consumul de benzina, si nu numai, mai este si uleiul cu care nu cred ca faci mai mult de 1200 km (cu 1L). Chiar daca ziceti ca luati DT-ul pentru offroad tot mergeti cu el si prin oras ca doar nu il puneti pe platforma si mergeti cu el doar offroad. Fiecare cu gusturile lui. BAFTA!!!!!
  6. tu esti sigur ca prinde atata fara nici o modificare?????? Poate ai schibate pinioanele sau ceva Iti trebuie o distanta cam mare(motor in 4T), dar merge....La 127 km/h turometrul arata 10.000 RPM(aici se opreste) dar in realitate mai urca turatia. Nu i-am facut nici o modificare.Si nici eu nu sunt asa"voluminos". La viteza asta aproape ca stau pe burta. .Doar am incercat-o......pe distante mai mari , merge constant cu 80-90km/h. Asfalt uscat!!
  7. Salut! Am si eu un xt 125R si pot spune k are demarajul mai bun decat cel al unui CBR 125. Nu sunt sigur care dintre cele 2 merge mai tare....Mentionez ca viteza maxima la xt-ul meu este de 127 km/h cuu kilometrajul setat pe normal..... stiti voi aia cu xt....Nu va mai contraziceti atata. Ambele motoare sunt frumoase in felul lor. Va salut ...
  8. Salut! Sunt de acord cu ce ati spus voi, dar nu fiti egoisti, de ex: daca stai in Bucuresti, ala care sta in Satu Mare sa vina el la BUC ........sa ne intalnim undeva la jumatatea drumului. Eu am un XT 125-R ....... Asfalt Uscat!
  9. Salut. Discutia asta nu-si are rostul. Voi nu ati vazut ce roti de mountain bike are cbr'ul? Si parca e indesat, asa, facut in miniatura.Asta nu e motocicleta. Nu se compara cu aprilia la aspect.Motorasu' e bun la cbr(4t). Asta e parerea mea.
  10. Salut! Sunt posesorul unei yamaha xt 125-R si am o problema. imi arata cu 15-20 km/h mai mult. E setat pe NTRD si nu stiu cum sa fac sa indice viteza corecta. Cei care au xt 125 va rog sa ma ajutati! Multumesc!
  11. Am si eu o intrebare: Daca ar fi sa comparam CBR'ul(doar la inaltime) cu Concorde de la first bike, ar fi la acelasi nivel? Stie cineva? PLSSSSS HELLLLLPPPPPPP!!!!!!
  12. Fratilor!!!!!! Ajutati-ma si pe mine(cei cu cbr).....Vreau sa-mi iau si eu dar vad ca unii spun ca e pitica. Nu vreau sa par ca stau ca pe "magar". Este mica?? THX
  13. Si "tornado" asta cum arata????Ai vreo poza cu el???
  14. Chiar nu stiu ce sa fac....Unii spun ca sunt multumiti de ele.....am prieteni care au 20.000 km cu mopeduri "cityflex", tot de la FirstBike. Ce altceva as putea sa imi iau de banii astia?(63mil....1800euro)
×
×
  • Creează nouă...