Skywalker Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 ageana- welcome to the club.....puteai veni si pasager.. Daca mai planuim asa ceva ( ca asa se zvonea printre noi) ,te luam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 ageana- welcome to the club.....puteai veni si pasager.. Daca mai planuim asa ceva ( ca asa se zvonea printre noi) ,te luam. Asa mi-ai spus si mie si pana sa patesc accidentul nu te-ai indurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Super tare. Respect pentru ce ati facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ageana Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 My god! pasager pe moto... Nu cred, nu merg nici pe bicicleta ca pasager d-apai pe motor. Am vazut niste poze ce pareau a fi facute din masina. A fost cineva si cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 N-a fost nici o masina. Am fost noi cu duba de la Kiev pana la Pripyat si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Filmul 2: - Kiev by day - Kiev by night - Cernobil Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Filmul 3: Cernobil - Pripyat ..si mai vine unul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Cernobil - Kiev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Iata intreaga poveste cu tot cu explicatiile pozelor....de fapt aproape toata, mai am drumul de intoarcere..... Dar sper sa il pun si pe ala in acest weekend..... http://skywalker.ablog.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Si eu am povestea gata: http://www.dordeduca.ro/impresii/jurnal_de_cernobil/4359/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 129.9 este posibil sa fi contaminat daca esti expus la nivelu asta pentru mai mult de 2 minute fara echipament de protectie?....imi plac pozele din calatoria voastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 pai tocmai de asta ne-au verificat sa vada daca suntem radiati...noi la per total am acumulat doza tripla fata de normal. Adica dozimetrul a insumat intr-o zi acolo atata radiatie cat in 3 zile la bucuresti. Astfel incat,poti deduce si tu ca daca umbli cu atentie, ai grija la ceea ce faci, o tura de cateva ore acolo este safe si fara urmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 am reusit sa termin intreaga poveste cu explicatiile pozelor pe parcurs... le gasiti aici: http://skywalker.ablog.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Aici sunt impresiile mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Foarte foarte tare! Tocmai am terminat de citit blogul lui Skywalker.... Foarte frumos povestit. O aventura pe cinste! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Pozele , impresiile si concluziile mele le gasiti aici : http://www.motoafrica.ro/page.php?8 Imi cer scuze ca nu le postez aici pe forum, insa am atins maximul de 400 mb pt. upload. ca sa vezi, IO CAFE. sa-ti fi placut oare pe acolo? mie da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 - bravo! se poate spune ca a fost o aventura ca-n Mad Max. - despre radiitii sa nu-ti faci probleme (cred ca stii deja, dar pt. altii ... ) riscul e acceptabil pina la 10 ori media fondului natural de radiatii - iradiere profesionala, asta daca nu ai ingitit ceva radioactiv ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Filmul il putem vedea si noi undeva ? cat despre excursie felicitari superbaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Duminica ora 12 motomagia: poze si filme din excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Duminica ora 12 motomagia: poze si filme din excursie super frate...abia astept felicitari pt tura, oameni buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Super excursie . tocmai am vazut pe tvr 2 ceva imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Showgunz Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Foarte frumoasa excursia! Eu sunt pasionat de Cernobil de vreo cativa ani si planuiam o excursie acolo vara viitoare...ori cu motorul (pe care o sa mi-l cumpar pana atunci) ori cu masina. Cand am vazut topicul vostru (primul) am ramas :| placut impresionat... Poate ma alaturam daca stiam din timp....dar eh.. ramane pe viitor. Sper sa mergem impreuna...data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Pe www.samuraiders.org la Files Center / AVI sunt 2 montaje cu cernobal. Am lucrat in weekendul acesta la un proiect: www.moto-tourism.org . Functioneaza doar sectiunea de Ucraina. E in beta. Momentan este in limba romana. Este scris asa pentru ca va fi tradus in engleza. Va fi un site numai in limba engleza (sa inteleaga si strainii ceva. Si pe mine ma apuca nervii cand dau de un site bun si e in poloneza). Daca aveti de facut review-uri, comentarii, nu va place ceva: ziceti ca sa modific. Am in vedere sa pun si niste mici filmulete ici colo, dar sa fac cum le includ. Ori gasesc un AVI2FLASH ... ori ma mai gandesc. Dar nu e prioritar acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Foarte tare frate, la anul dupa BAC, poate ma combin si eu la o plecare d-asta spectaculoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate