Placebo Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Am fost cu Nucu, Baiazid, Bhairava, Marce shi catziva civili la restaurantul Capitan (specific arab) . Din pacate numai eu apar in poze ceilalti fiind prea timizi. Pozele sunt facute cu telefonul lui Nucu. Poza 1 Eu fumand narghilea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 11, 2004 Autor Share Postat Octombrie 11, 2004 Efectul dupa cateva fumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 11, 2004 Autor Share Postat Octombrie 11, 2004 Dupa inca cateva fumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 11, 2004 Autor Share Postat Octombrie 11, 2004 Baiazid eshti multzumit? Le-am postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Super!!! Man bun desertu ala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Dupa inca cateva fumuri. Placebo... U need professional help... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 unde e capitan? 10X. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 unde e capitan? 10X. Cum mergi de la vechiul sediu Conex spre Timpuri Noi la mijlocul distantzei pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 e o revelatie restaurantul ala. mai misto ca arabescul de la rosetti. allah akbar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 e o revelatie restaurantul ala. mai misto ca arabescul de la rosetti. allah akbar! Bhairava ...noteaza repede undeva data de azi! ...pt ca SINT DE ACORD CU TINE! Super misto acolo.. pt cine gusta genul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 pozele pe care le vedeti aici sunt cele care au fost facute spre a fi postate au mai fost si alte scene.......... o fost fain, mi-a placut Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate