CzCustoms Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 rodaju e terminat de mult ... am facut deja 600km cu kitu asta de 70 si viteza maxima doar 90... atat ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmy_g91 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) salut,am mai pus intrebarea asta dar revin cu unele nelamuriri.Sunt din Bucuresti,mai precis sectorul 5,si am un scuter mbk nitro pe care vreau sa il inregistrez la primarie.Mentionez ca am la el talonul din tara de provenienta (mai exact elvetia),factura facuta de cel care l-a adus in Romania si actul de vanzare-cumparare pe care l-am facut eu cu tipul care a adus scuterul de acolo.Am inteles de la mai multi ca daca vreau sa il inregistrez am nevoie de talon,actul de v-c si cam 1 milion ptr numere si alte taxe,dar am vazut pe anumite site-uri ca am nevoie si de itp facut precum si de rca valabila minim 6 luni. As vrea sa stiu daca pot sa il inregistrez fara itp,sau trebie neaparat facut?dar de identificarea la rar, am nevoie si de ea?Voi cum ati procedat? Editat Martie 27, 2008 de cosmy_g91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 salut,am mai pus intrebarea asta dar revin cu unele nelamuriri.Sunt din Bucuresti,mai precis sectorul 5,si am un scuter mbk nitro pe care vreau sa il inregistrez la primarie.Mentionez ca am la el talonul din tara de provenienta (mai exact elvetia),factura facuta de cel care l-a adus in Romania si actul de vanzare-cumparare pe care l-am facut eu cu tipul care a adus scuterul de acolo.Am inteles de la mai multi ca daca vreau sa il inregistrez am nevoie de talon,actul de v-c si cam 1 milion ptr numere si alte taxe,dar am vazut pe anumite site-uri ca am nevoie si de itp facut precum si de rca valabila minim 6 luni. As vrea sa stiu daca pot sa il inregistrez fara itp,sau trebie neaparat facut?dar de identificarea la rar, am nevoie si de ea?Voi cum ati procedat? am inmatriculat saptamana asta un aprilia sr 50 pentru un vecin.la mine in borsa mm la primarie am mers cu : talon de scuter,buletin,factura de cumparare.mi'a facut o copie si m-a intrebat de cand l'am adus in tara.i'am spus ca doar de 2saptamani si am platit impozit doar pe anul acesta. m-a costat in total 8lei numerele , 15lei impozitul. nu mi-a cerut nimeni rca sau altceva. eventual la voi la bucuresti se cer mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 rodaju e terminat de mult ... am facut deja 600km cu kitu asta de 70 si viteza maxima doar 90... atat ia sa nu te astepti la mai mult cu carb original ... pune unu mai mare dak vrei cv mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 cine produce motorul la aerox?tot yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 cine produce motorul la aerox?tot yamaha? motorul yamaha aerox este facut de minarelli italia.asta daca nu s-a schimbat ceva in ultimii ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 motoarele minarelli sunt mai bune ca si cele piaggio?si daca ai putea sa-mi spui de ce si care ar fi diferenta dintre ele.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 motoarele minarelli sunt mai bune ca si cele piaggio?si daca ai putea sa-mi spui de ce si care ar fi diferenta dintre ele.multumesc motoare minarelli sunt cele mai bune la 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 motoare minarelli sunt cele mai bune la 2t ce inseamna la 2t?cer scuze ca par asa de nestiutor dar sunt nou in lumea scuterelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmy_g91 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 2t=2 timpi Motorul in doi timpi este un sistem ce transforma energia produsa de arderea unui amestec carburant in lucru mecanic, pe durata unei singure rotatii a arborelui motor. --- Mesaj completat în 28 Mar 2008 14:37 ------------- am inmatriculat saptamana asta un aprilia sr 50 pentru un vecin.la mine in borsa mm la primarie am mers cu : talon de scuter,buletin,factura de cumparare.mi'a facut o copie si m-a intrebat de cand l'am adus in tara.i'am spus ca doar de 2saptamani si am platit impozit doar pe anul acesta. m-a costat in total 8lei numerele , 15lei impozitul. nu mi-a cerut nimeni rca sau altceva. eventual la voi la bucuresti se cer mai multe.... ms pentru raspuns;ar fi bine daca ar fi asa de usor si aici in bucuresti; nu este nimeni care si-a inregistrat scuterul in bucuresti?vreau sa stiu ce acte trebuie,si daca trebuie itp-ul facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 haideti sa inviem putin yamaha fan club... am un mbk nitro... deci ma pun la yamaha fan club sunt fan yamaha si la motoare mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suciucfi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Ajutor!Vreu sa ma lamuresc si eu cu ajutorul vostru sa identific scooterul care este un MBK dar care ?Cert este MBK cu toate ca pe carte scrie( yamaha cw 50 rs) si seamana cu yamaha SPY sau nu?Mai departe ma intereseaza o carte tehnica sau manual , nu de alta dar nu stiu ce uleiuri se folosesc(cantitati - de exemplu dupa golirea uleiului de transmisie ce cantitate/tip de ulei se pune , pe el scrie 110 cm3 adica ??ml ),eventual pe unde sunt limitatoarele (nu prinde mai mult de 60 km/h) nu ca ar fi ceva esential dar conteaza nu, daca se poate etc.Am primit la un moment dat de la un forumist o adresa dar din cate am observat este o prezentare generala a unui scooter "X" Editat Aprilie 13, 2008 de suciucfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Ajutor!Vreu sa ma lamuresc si eu cu ajutorul vostru sa identific scooterul care este un MBK dar care ?Cert este MBK cu toate ca pe carte scrie( yamaha cw 50 rs) si seamana cu yamaha SPY sau nu?Mai departe ma intereseaza o carte tehnica sau manual , nu de alta dar nu stiu ce uleiuri se folosesc(cantitati - de exemplu dupa golirea uleiului de transmisie ce cantitate/tip de ulei se pune , pe el scrie 110 cm3 adica ??ml ),eventual pe unde sunt limitatoarele (nu prinde mai mult de 60 km/h) nu ca ar fi ceva esential dar conteaza nu, daca se poate etc.Am primit la un moment dat de la un forumist o adresa dar din cate am observat este o prezentare generala a unui scooter "X" scuterul din imagine este un Mbk Booster Ng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suciucfi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 scuterul din imagine este un Mbk Booster Ng MERSI si este vreo asemanare cu SPY SAU NU?Sau unde am vazut eu pe net imaginea era alta de cat ce scria alaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 scuterul din imagine este un Mbk Booster Ng asa este... scuterul din imagine este mbk booster ng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) asa este... scuterul din imagine este mbk booster ng era neaparat sa scri si tu acelasi lucru? Editat Aprilie 13, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Asa este, are dreptate si razvi si norbi Este un MBK Booster NG ... Deci Booster NG ... asa este A inteles omu` Nu trebuie sa repeti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Asa este, are dreptate si razvi si norbi Este un MBK Booster NG ... Deci Booster NG ... asa este A inteles omu` Nu trebuie sa repeti! Norbi,Razvy si Thug chiar au dreptate,este un MBK Booster NG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Norbi,Razvy si Thug chiar au dreptate,este un MBK Booster NG ai dreptate brick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Da brick, chiar ai dreptate Editat Aprilie 13, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 ai dreptate brick am dreptate razvy gata cu gluma,norbi pe bune in ultima saptamana cred ca ai facut 80 de posturi....unde vrei sa ajungi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Pai la 500 de posturi ii da cont premium sa isi cumpere placute de frana la tambur pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 am dreptate razvy gata cu gluma,norbi pe bune in ultima saptamana cred ca ai facut 80 de posturi....unde vrei sa ajungi ? in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) poi ba.... am repetat deoarece poate omul nu il crede pe razvy...da cum am zis si eu ca ii booster crede... si nu cred ca o sa ajung la carantina. ca voi faceti offtopic... uitativa putin mai sus! cine vorbeste de posturi, uitativa la voi si apoi vorbiti... ati ajuns mari destepti <small>--- Mesaj completat în 13 Apr 2008 17:19 -------------</small><br/>io de fac 80 pe saptamana (posturi) si sariti cu gura... da voi ca faceti mult mai mult de 100 nu ii nici o problema... nici nu aveti ce cauta la "yamaha fan club"... va credeti destepti si scrieti aiurea doar sa faceti posturi Editat Aprilie 13, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 poi ba.... am repetat deoarece poate omul nu il crede pe razvy...da cum am zis si eu ca ii booster crede... si nu cred ca o sa ajung la carantina. ca voi faceti offtopic... uitativa putin mai sus! cine vorbeste de posturi, uitativa la voi si apoi vorbiti... ati ajuns mari destepti <small>--- Mesaj completat în 13 Apr 2008 17:19 -------------</small><br/>io de fac 80 pe saptamana (posturi) si sariti cu gura... da voi ca faceti mult mai mult de 100 nu ii nici o problema... nici nu aveti ce cauta la "yamaha fan club"... va credeti destepti si scrieti aiurea doar sa faceti posturi [...] Omule, fara suparare... Poti sa cumulezi si 200 de posturi pe saptamana, dar macar sa postezi cu folos, nu asa aiurea, doar de dragul de a posta... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate