CzCustoms Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 este un topic special pt delimitari si gasesti acolo tot ce iti trebuie. poate avea in toba, carburator, variator..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDX24 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 MBK BOOSTER 49cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Asta e slider toata ziua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 asa ziceam si eu sau poate e mbk Booster tipul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Asta e ultimul tip de Booster....ala e Slider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 da asa este am verificat si eu si e yamaha slider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDX24 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 salut baieti!!in actele de germania scrie ca e mbk booster din 96.eu personal l-am cumparat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 are cineva manual de reparatie pt ovetto mbk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 salut baieti!!in actele de germania scrie ca e mbk booster din 96.eu personal l-am cumparat.. probabil ti-a dat alt talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarcisVN Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 haideti sa inviem putin yamaha fan club...am un mbk nitro... deci ma pun la yamaha fan club sunt fan yamaha si la motoare mari intru shi eu in clubu asta...am shi eu o yamaha aerox de 50cc..am luato noua din italia cu 2200 E shi am fct abia 500 de km.Imi poate spune cineva dupa cati kilometri se scot limitatoarele shi unde se afla?pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 SAlut!Am si eu o yamaha majesty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sylver_dj Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 SAlut!Am si eu o yamaha majesty de cat are motoru si cat prinde, motor in 4 timpi??? Eu am un Maxster de 150 si numai 105 si la deal 110 prinde si nu mi se pare normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elem3nt Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) sal...nu am stat sa citesc decat posturile dupa prima pagina...si am observat ca nu prea stiti care este deosebirea dintre aerox si nitro mbk !! Deci Yamaha Aerox are din fabrica set standard de 50 cc si este diferenta si la ghidon YAmaha Nitro Mbk din fabrica are set 100 cc iar ghidonu este mult mai aproape de genunchi .... Eu am Aerox si sunt mandru de el... Click > http://www.youtube.com/watch?v=CFGgg2u45ME http://www.youtube.com/watch?v=ea2xuERJLxE Editat Iunie 13, 2008 de Elem3nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Asta unde ai auzit-o pe - Times.ro ? - Editat Iunie 13, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elem3nt Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 nop...am foarte multi prieteni cu Nitro Mbk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Si .. cum ai ajuns tu la concluzia asta ? are set de 100.. am mai auzit una.. in fine , zi-mi cum ai ajuns la concluzia asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elem3nt Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ma...eu nu stau acum sa dau explicatii intereseaza-te ...dute la reprezentanta la Yamaha si intreaba... sau daca au Yamaha Nitro Mbk vei vedea diferenta singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ma...eu nu stau acum sa dau explicatii intereseaza-te ...dute la reprezentanta la Yamaha si intreaba... sau daca au Yamaha Nitro Mbk vei vedea diferenta singur bai...ori e Yamaha Aerox,ori e Mbk Nitro...hotaraste-te nu exista set de 100...exista Yamaha Aerox de 100cc...nu te mai certa cu SSS ca e din interlopi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elem3nt Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 nu ma cert cu nimeni...si nici nu ma contrazic ...dar va spun eu ca asta e diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) nu ma cert cu nimeni...si nici nu ma contrazic ...dar va spun eu ca asta e diferenta da man te-am inteles ...dar te-am corectat la nume...pune o poza cu a ta..daca ai ps...ce carburator ai? Editat Iunie 13, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Stiti care e diferenta dintre Jet Force pe carburatie si Jet Force pe injectie? Ca JetForce pe carburatie, are carburator, iar JetForce pe injectie are injector Duceti-va la reprezentanta la Pejo si intrebati. Eu am ramas masca Sunt mandru de Jetu` meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elem3nt Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CFGgg2u45ME[/url] http://www.youtube.com/watch?v=ea2xuERJLxE nu pun poza acum ...astept sa imi vina carenele de la vopsit...pe urma pun ma intereseaza si pe mn daca sti pe cineva care face stickere Stiti care e diferenta dintre Jet Force pe carburatie si Jet Force pe injectie? Ca JetForce pe carburatie, are carburator, iar JetForce pe injectie are injector Duceti-va la reprezentanta la Pejo si intrebati. Eu am ramas masca Sunt mandru de Jetu` meu haha...na'i haz =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Nici nu trebuie sa am. Ma amuz cand vad ce scriu altii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Nici nu trebuie sa am. Ma amuz cand vad ce scriu altii ... te amuzi singur a ? ) esti un LE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Are dreptate este si de 100 cmc daca nu ma crezi mergem si iti arat;) Sylver _dj : este de 125 si in 4 timpi ..nu am avut cand sa vad cat fuge ..dar am sa o probez:).Asflat uscat! Sorin D n A:: Are dreptate este si de 100 cmc daca nu ma crezi mergem si iti arat;) Sylver _dj : este de 125 si in 4 timpi ..nu am avut cand sa vad cat fuge ..dar am sa o probez:).Asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate