CrazYRaveN Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 asta e primu meu motor.l-am luat in martie 2006,si acum vreo 2 luni am reusit sa il scot pe asfalt.l-am desfacut pana la ultima piulita.eu zic k a iesit binisor.astept parerile voastre.de indata ce mai fac poze in detaliu le pun si pe alea.oricum eu sunt multumit de ea.dar pana ii invat toate toanele mai dureaza.oricum cand m-am apucat sa o repar nu stiam nici ce-i ala piston.acum o enigma e doar instalatia electrica.despre motor ink invat.pana ne mai auzim,asfalt uscat si multa Timisoreana pozele in care e alba sunt di martie 2006 asa am cumparat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 u super faina....e cumva model de politie? oricum felicitari..dar sincer4 : arunca naibii kktu ala d ecarena ffata....zici k e oala de wc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 hehehe uite o jawa care chiar imi place ... da exact i de politie ? cum a zis axi pare a fii de politie ori cum fain ??? ce-ai facut cu coburile alea gentile ? le mai ai ? le folosesti ? ca mar tenta pe mine TIMISOREANA RULESSSSS!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 hehehe uite o jawa care chiar imi place ... da exact i de politie ? cum a zis axi pare a fii de politie ori cum fain ??? ce-ai facut cu coburile alea gentile ? le mai ai ? le folosesti ? ca mar tenta pe mine TIMISOREANA RULESSSSS!!!!!!!!!!! cea de susu e rezervata insa cele laterale cu tot cu suport ne intelegem tu esti din timisoara eu ador timisoreana oameni suntem apropo tu ce motor ai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 asta e primu meu motor.l-am luat in martie 2006,si acum vreo 2 luni am reusit sa il scot pe asfalt.l-am desfacut pana la ultima piulita.eu zic k a iesit binisor.astept parerile voastre.de indata ce mai fac poze in detaliu le pun si pe alea.oricum eu sunt multumit de ea.dar pana ii invat toate toanele mai dureaza.oricum cand m-am apucat sa o repar nu stiam nici ce-i ala piston.acum o enigma e doar instalatia electrica.despre motor ink invat.pana ne mai auzim,asfalt uscat si multa Timisoreana pozele in care e alba sunt di martie 2006 asa am cumparat-o Mamaaaaaa ce jawa ne-am tras Supeeeeeeeeeeeeerrrr meseriasa!!! sa ai parte numai de amintiri placute impreuna cu ea!!! si eu am avut modelul asta ca al tau acu' 2 ani cand eram mic .... mergeaaaa ca avionul pe atunci (i-am dat 90 in a 3 blana ) ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 la mine a mers pana la 120 intr-a 4a se poate si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 nus din timisoara sunt din bistrita .... si hai sa vedem cum facem cu coburile alea ... io ma referam la berea timisoreana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 au avut o vopsea nasoala pe ele .ele sunt de fapt un grii mai inchis.cea de susu nu o dau,e rezervata.amandoi suntem iubitori de timisoreana deci o sa ne intelegem. celelalte le dau.o sa le fac poze mai detaliate si dupa mai vb.sus paharu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 da.... ok poi astep poze si PS este timisoreana la PET de 2 litri deci sa vedem cum facem nui bai ca nus aranjate important ii ca sa fie bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby_350 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 man,care aveti o jawa la dezmembrat,am si eu nevoie de acte la jawa mea,pe nr noi am bagat ceva munca in ea sa o readuc la viata-care stiti si ma puteti ajuta-thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 meseriase amundoua sa speram ca o sa scape de carena aia urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 meseriase amundoua sa speram ca o sa scape de carena aia urata mda.. Fix aia ii da un aer mai retro si o face mai speciala decat celelalte. Caffe Racer (cat de cat) oricum nu renunta la carena ca ii sta super asa, ii sta bine pe negru mai mergea un rosu aprins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 exact... era tare alb cu albastru si pe rezervor sa screi POLICE ) dar si negru cu rosu merege ce se mai aude de coburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 exact... era tare alb cu albastru si pe rezervor sa screi POLICE ) dar si negru cu rosu merege ce se mai aude de coburi carena mie imi place cum a iesit...putin imi pasa de parerile rautacioase si intr-adevar seamana putin cu un cafe racer.Alternative la vopsea sunt multe,dar eu sunt addicted to black saptamana asta o sa mai fac ceva poze detaliat la ea si la coburi special pentru cunoscatori. mai puneti si voi poze cu 'jucariile voastre'. ciao all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate