young rider Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 salutare!!! am fost la Cristi in giuleshti shi mi-am kumparat o gramada de piese noi pt minsk-ul meu...printre care a fost shi un cauciuc de 3,50 (nu de 3,00 cum e originalul /parca).Ce parere avetzi , la ce poate sa dauneze , omoara motorul cumva , consuma mai mult , sau nici nu simte(cred)??? Multzumesc...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 cred ca e n functie de cum o sa mergi tu si pe unde .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 dom le treaba asta cu consumu (cred ) depinde de o multine de factori :vant, calitatea drumului ,greutatea de pe motor , presiunea in pneuri, carburator , stilul de mers al individului etc... ca pe aceeasi distanta acelasi motor dar in conditii de exploatare total diferite inregistreaza consumuri diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 ??? ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Pune-l acolo si vedem ulterior, kooksee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Daca incape e ok, iti creste stabilitatea si aderenta, nu cred ca se simte vreo diferenta notabila la consum.Pereche cu ala ti-ar trebui un 3,25 pe fata daca nu ai deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 pe fatza am tot nou , da de 3.00! mi-era frika sa nu ii ia din putere(shi asha e varza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 am avuta eu pe minsk cauciuc de 3,50 si n-are nik nu dauneaza cu n imic dar ai grija sa nu fuleze roata ca dupa aia da in bascula respectiv lant caz patit de altcineva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 16, 2004 Autor Share Postat Octombrie 16, 2004 dar , avand in vedere ca e guma mai mare shi mai grea nu poate sa reduka din performantzele motorului (shi-asha aproape minime) delok?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 Eu am cauciuc de 3.50 pe spate si merge minunat, intr-adevar pt cerculete si alte prostii se pare ca ar fi mai bun ala mai subtire, dar oricum si acesta e f bun! Eu nu l-as da jos nici sa ma bati! Iti recomand acest tip de cauciuc! Si minskul meu consuma cam 4%... dar intrun stil de mers mai... haotic, adica, mie nu-mi merge vit a 2-a, si o turez tare, pana il blana cu 1-a si apoi ii dau direct a 3-a! In leg cu performantele, e ce pot sa zic, cu 3 insi pe ea am luat 95.... si probabil mai lua pana la 100 dar "s-a terminat parcela" Oricum, momentan minsk-ul meu e o relicva, pt ca nu am mai gasit de unde sa iau piese! Am inteles ca magazinul din Crangasi s-a mutat si nu l-am mai gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 21, 2004 Autor Share Postat Octombrie 21, 2004 aham , am intzeles , in legatura cu magazinul , pot sa itzi dau numarul lui Cristi de telefon : 0722529806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark94 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 mariane... mergi mha la ghasoar ca sa intors inapoi si izti da el tot ce vrei chiar si cartea pt examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate