pucky Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Salutare, am luat de curand un SIMSON sport cu totul original pe el. Vreau sa va intreb merita sa ii modific instalatia sa o fac pe 12 V sau sa o las asa. Daca o las asa mai gasesc becuri de 6V si daca da pe unde? eu sunt din BV si momentan nu am becuri pe el Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 mai bine te straduieshti , shi itzi faci instalatzia pe 12v , parerea mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 BECURI GASESTI IN TARG IN VITAN .DACA AI FINANTE BAG O LA 12 V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Cauta in Brasov un magazin cu piese de Trabant, Wartburg, etc. Eu mi-am luat becuri pt Simson de la un magazin de pe Fainari (pe langa Bucur Obor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 De preferat sa o treci pe 12 volti, daca vrei sa si vezi noaptea ceva.Daca nu vrei sa investesti, ia la verificat instalatia , pe 6 volti e foarte important sa nu ai contacte proaste/oxidate si cablurile de putere sa fie destul de groase, altfel ai pierderi pe traseu( fata de 12 volti, la aceeasi putere a consumatorului ai amperaj dublu). Becuri gasesti la magazinele de trabant, cum a mai zis cineva mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat Octombrie 13, 2004 Autor Share Postat Octombrie 13, 2004 Sarutmana pt sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate