78cat Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Posesorii de V Clic sunt rugati sa-si exprime parerea despre scooterul asta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Posesorii de V Clic sunt rugati sa-si exprime parerea despre scooterul asta aici. Chiar daca seamana cu gopopurile, kymkourile, firstbikeurile are motor destul de bun (PEUGEOT) si parerea mea ar fi ca nu se compara cu unul de mai sus... nu am mers cu unul, ci doar am citit despre el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 si daca tot are motor peugeot , ati putea muta discutia pe topicul destinat peugeot-urilor si sa lasati topicul asta sa curga in jos ptr ca e inutil... /index.php?...68559&st=90 , ca sa nu abuzati de functia "search" v-am pus eu link catre topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
78cat Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 si daca tot are motor peugeot , ati putea muta discutia pe topicul destinat peugeot-urilor si sa lasati topicul asta sa curga in jos ptr ca e inutil... /index.php?...68559&st=90 , ca sa nu abuzati de functia "search" v-am pus eu link catre topic tocmai asta este problema, are motor peugeot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 D'oh daca e Peugeot, e LOGIC sa aiba motor peugeot nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 e licenta doar.. cum e loganu la renault Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
78cat Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 e licenta doar.. cum e loganu la renault am facut si eu o pana la roata pe spate si cand am dat anvelopa jos si am vazut cum scrie pe janta, pe interior "made in china" ma gandesc , nu asa scripe si pe piston? ............................ nu va mai povestesc cat m-am chinuit sa dau roata jos ca tre intai sa dai toba............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 e chinezesc cu mici imbunatatiri disc fata si finisaje mai bune.asa zic astia pe site-ul: http://www.scooter-infos.com/guide-achat-8...-v-clic-50.html. e in franceza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 deci pejos asta seamana cu First Bike al meu,dak chiar nu e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Ma e chinezesc...e leit Sprinter de la First Bike....made in china! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
78cat Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Ma e chinezesc...e leit Sprinter de la First Bike....made in china! seamana cu multe modele . eu sunt multumit pana in prezent .am 1000 km si nu am avut probleme . consumul nu sare de 2 si nu l-am delimitat inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Pana acum nu ai probleme... ...sper sa nu ai..dar asta nu e scuter sa te tina...Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
78cat Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Pana acum nu ai probleme... ...sper sa nu ai..dar asta nu e scuter sa te tina...Salutari! cand va pica te anunt....................... raule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 ai grija de scuter ! un amic si a luat tot asa ..ceva chinese sh.it si dupa 6 luni a murit.. acu il costa 12mil reparatia..set nou.. take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 eu zic ca o fi chinezarie dar omiteti ceva toate scooterele peugeot au 2 ani garantie fara limita de km, ma insel ?! eu asa am pe tkru meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) ai grija de scuter ! un amic si a luat tot asa ..ceva chinese sh.it si dupa 6 luni a murit.. acu il costa 12mil reparatia..set nou.. take care Eu vreau sa-mi iau scooter, nu ceva de fitze ci doar unul fiabil, care sa consume putin, sa nu coste mult ca sa pot sa merg la plaja, in oras, la un club etc, fara sa mai fiu legat de transportul in comun sau de taxiuri. Dupa ce am studiat piatza, cel mai bun raport pretz / calitate am gasit la Peugeot V-Click. Asta pana am mers la Carrefour... La Carrefour este un scooter tot kinezism, arata cam ca si V-Click (care si asta e 100% made in china, doar emblema e de Peugeot) dar costa doar 2399 RON. Si are doi ani garantie! Asa ca prietenului Vince Black ii spun ca ma doare-n cot daca moare dupa 3, 6 sau 20 de luni... mi-l repara gratis. Dupa ce iese din garantie, vad eu ce fac cu el: daca am fost multumit il pastrez pt ca eu kiar ii fac rodajul cum trebuie si nu-l fwt aiurea sau, daca nu-s multumit, il dau cu cat pot si tot sunt multumit !!! Oricum, prefer un kinezism nou noutz neforjat si nefu**t aiurea de cine stie ce berbec decat ceva "2nd" de firma dar la care sa te trezesti cu "Surprize Surprize" si sa constati ca firma e numai pe emblema... Eu imi iau kinezism, dar cu garantie! Ce fac altii, e treaba lor! Editat Iulie 11, 2007 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate