bcristian Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Weekend-ul asta (7-8 iulie) plec cu prietena la mare la vecinii lati in ceafa, mai exact Balcic/Albena. In principiu, plecarea din Buc sambata la 08.00, pe A2 sau DN3, directia Calarasi/bac/Silistra/Dobrici/Balcic (250km). Intoarcerea duminica, plecat pe la 16.00 de acolo, acelasi drum. Se merge decent, in functie de drum/situatie max 20-30 peste limita , eventual mai putin daca e nevoie. Daca mai sunt amatori, inscrieti-va aici, ca sa stabilim exact cand si unde ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Am facut acest traseu acum o luna. Foarte bun, il recomand...sa nu va intoarceti prin Rousse ca e drumul mai prost. Plaja aproape innexistenta, preturi ceva mai marisoare ca in alti ani, cu alte cuvinte ...o destinatie, nimic spectaculos. Nu e de stat mai mult de 2 zile asa ca pentru weekend e suficient. Drum bun va doresc! PS Noi am stat la hotel Valeo 3 sau 4 stele destul de decent cu mic dejun inclus, vreo 36 de epuroi, acum cred ca e 40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 hai la Obzor , mai sus un pic de varna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Ce-i acolo (Obzor) incat sa merite cei 80 km in plus? A, da: tu cum ti harta de spui ca e mai sus de Varna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) Obzor ul l as caracteriza ca o Vama Veche (din punct de vedere a atmosferei) mult mai civilizata. Un fel de paradis al bikerilor/itelor bulgari/e si nu numai. Anul trecut prin iulie am petrecut acolo concediul (am fost in jur de 13 motoare) si a fost tare fain. Preturile mult mai mici decat la Albena. Balcicul f frumos de vazut, insa zau daca in 3 ore nu casti de plictiseala. Albena un fel de Mamaia cu preturi pe masura...doar ca se poarta mult mai frumos chelnerii ca la noi. Obzorul este la 60-80 de km de Varna, inspre Nessebar (un fel de Sighisoara pe apa), Burgas, Turcia etc. Eu zic ca distanta merita strabatuta pentru a ajunge in aceasta parte a Bulgariei. Editat Iulie 3, 2007 de sue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Din ce am mai sapat pe forum si net, parca as inclina sa bat aia 80 km in plus. @foxbat - sa inteleg ca tu mergi/ai merge in Obzor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Din ce am mai sapat pe forum si net, parca as inclina sa bat aia 80 km in plus. @foxbat - sa inteleg ca tu mergi/ai merge in Obzor? pai, sigur uita te pt ca mai este un topic deschis de mine , putin mai jos daca te intereseaza, hai acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Aha, am gasit si topicul tau. Din pacate, "mai e unii" care nu putem sa "lungim" weekend-ul. Drum bun si distractie placuta oricum. Deci topicul ramane deschis (cu optiuni de a schimba locatia pe litoralul bulgaresc) pt cei aflati in aceasi situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Aha, am gasit si topicul tau. Din pacate, "mai e unii" care nu putem sa "lungim" weekend-ul. Drum bun si distractie placuta oricum. sigur , motive se gasesc nu i bai, noi plecam vineri si veniti sambata ..ca nu pleaca obzorul de acolo: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Se mai pleaca maine? Daca da , la ce ora si o locatie,eventual un numar de telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 De la 07.00, Petrom-ul din Pantelimon - se pleaca pe DN 3. 0788.193.810 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate