CHUCHUCA Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 scenariul "Taranoi intors proaspat din Italia": ieseam cu motorul, frumos, de pe un drum de tara, sa intram in sosea, asigurare din stanga ,asigurare din dreapta... iesim calm in sosea, era drumul liber si ne repliem pe banda de mers, pe directia de mers, etc Eu, de pe locul din spate vad cu stupoare un BOT DE MASINA f. aproape de piciorul meu in timp ce continuam sa intram pe banda, incet dar sigur... "Domnul" cu Volvo era in spatele nostru inca dinainte de a iesi noi in sosea si...a iesit si el o data cu noi, doar ca ar fi vrut cumva sa....ii facem loc.Peste tot. Sa nu-l incurcam standu-i in fata. Nu i-am dat nici voie sa depaseasca prin dreapta cum vroia pt. ca deja eram pe contrasens din cauza lui. Am accelerat si l-am lasat s-o ia frumos pe stanga. Prostia e ca mergeam in grup, eram patru motoare, noi ultimii, si ceilalti n-au vazut faza ca iesea o caftela pe cinste. Masinile cu nr. de Italia si matzarfloi gealati la volan, din zona BV. sunt deja "pattern" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 CHUCHUCA .. e plina tara de asemenea exemplare .. nu ai ce sa le faci .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate