honda4life Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 salutare. vreau sa achizitionez un suzuki gs500e. am fost sa-l vad, am dat o tura cu el, motorul arat impecabil, merge bine, dar se aprinde becul la ulei la turatie mare si palpaie la relanti cateodata. proprietarul zice ca a schimbat uleiul si nu stie de ce se aprinde becul. este o problema serioasa? se poate repara usor? din ce cauza ar putea fi? va vor ajutati-ma cei care ati mai intalnit problema. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 verifca nivelul la ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 vezi sonda de ulei si zi doamne fereste de pompa de ulei bafta si apropo vezi in semnatura la mine daca iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 De la cine iei mobra?? Cum il cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda4life Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 va multumesc pentru sfaturi! o sa ma duc sa verific nivelul la ulei si sa vad cum se prezinta. o sa revin cu detalii despre ce am gasit asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 poate foarte bine sa fie si sonda de ulei care costa mult mai putin. verifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 salutare. vreau sa achizitionez un suzuki gs500e. am fost sa-l vad, am dat o tura cu el, motorul arat impecabil, merge bine, dar se aprinde becul la ulei la turatie mare si palpaie la relanti cateodata. proprietarul zice ca a schimbat uleiul si nu stie de ce se aprinde becul. este o problema serioasa? se poate repara usor? din ce cauza ar putea fi? va vor ajutati-ma cei care ati mai intalnit problema. va multumesc verifica ...:daca e uleiul potrivit si filtrul schimbat, daca ai nivel la ulei,sonda (papucul de contact )...si dac tot sse aprinde e pompa de ulei...pri nu s-a amorsat ori trebuie schimbata......bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 da baia de ulei jos si verifica si sorbul de ulei. poate fi infundat cu diverse jeguri si nu mai are pe unde sa traga ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda4life Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 motorul nu avea nimic! i s-a schimbat uleiul si filtrul si nu i s-a mai aprins becul in turatie, iar pe loc se aprindea din cauza ca avea relantiul prea mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 motorul nu avea nimic! i s-a schimbat uleiul si filtrul si nu i s-a mai aprins becul in turatie, iar pe loc se aprindea din cauza ca avea relantiul prea mic. nu te imbata cu apa rece... daca motorul ar fi ok nu s-ar aprinde becul de presiune de ulei nici daca ai avea 300 rpm. si daca ai schimbat uleiul ,ai bagat cumva unul mai vascos? ai grija! am vazut motoare care la 10000 km la bord aveau linia varza din cauza de vheelie si dat in gura la rece! motorul ala sigur are o problema la ungere si o sa ai probleme pe viitor daca il cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate