sorin Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Am nevoie de un meserias absolut. Trebuie sa se priceapa sa faca obiectul din imaginile alaturate, eventual modificat ca sa pot prinde un topcase pe spate (scopul final fiind sa pot duce niste bagaje usoare in spatele mobrei). Deci niste fiare de indoit, sudat, vopsit etc. Nu vreau sa fie opera de arta, da nici sa arate urat. Cerintele sunt mai degraba siguranta, calitate si imi trebuie la sfarsitul saptamanii viitoare. Mai tarziu e prea tarziu si nu ma intereseaza. Cei care stiu ca pot face asa ceva dati PM cu numarul de telefon si va sun eu. Va multumesc, Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Daca fiarele nu vrei neaparat sa fie din teava, ci din bara, ti le pot face eu. Nu te coasta decat niste BR, dar tu sa vii cu materialele, bara de 8mm poti gasi in Mr. Bricolage, nu stiu placa unde se poate gasi, dar se poate adapta din platbanda, pe care o gasesti tot la Mr. respectiv. Plus in spray cu vopsea si altul cu lac. Electrozi si aparat de sudura am eu. 0744.823.088. Tot Sorin. Teava e mai delicat de indoit, trebuie scula speciala, plus ca acolo sunt mai multe curburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Daca fiarele nu vrei neaparat sa fie din teava, ci din bara, ti le pot face eu. Nu te coasta decat niste BR, dar tu sa vii cu materialele, bara de 8mm poti gasi in Mr. Bricolage, nu stiu placa unde se poate gasi, dar se poate adapta din platbanda, pe care o gasesti tot la Mr. respectiv. Plus in spray cu vopsea si altul cu lac. Electrozi si aparat de sudura am eu. 0744.823.088. Tot Sorin. Teava e mai delicat de indoit, trebuie scula speciala, plus ca acolo sunt mai multe curburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Sau iti recomand un baiat bun 0724 230 550 - Radu. Ti le face repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate