eti_radu Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 In cazul in care vremea tine cu noi m-am gandit la urmatorul traseu: Sambata 7 Iulie - Buc-Curtea de Arges-Transfagarasan-Fagaras-Sibiu-Sighisoara Duminica 8 Iulie - Sighisoara-Sovata-Gheorghieni-M.Ciuc-Brasov-Cheia-Bucuresti doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Saptamana viitoare imi propun si eu cu niste prieteni ast traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Poti sa contezi pe mine pt tura asta. Eu si maine as putea pleca 726333888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 as avea o intrebare .. is incepator vreau sami adun putin experienta pana in august si sa infrunt transfagarasanul ... as avea ceva sanse tinand cont cas la inceput de drum acuma fac primi pasi pe moto si am un motor nu tare puternic kawasaki ex250 ( 250r ) si 2 pers pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 In cazul in care vremea tine cu noi m-am gandit la urmatorul traseu: Sambata 7 Iulie - Buc-Curtea de Arges-Transfagarasan-Fagaras-Sibiu-Sighisoara Duminica 8 Iulie - Sighisoara-Sovata-Gheorghieni-M.Ciuc-Brasov-Cheia-Bucuresti doritori? daca se leaga ceva 0745997434 traian.... in c de arges ne vedem la o cafea si va spun cate ceva despre cum arata trans-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Salut, As veni si eu cu voi pe Transfagarasan, dar tre` sa ma intorc in aceasi zi/noapte acasa, asta insemnand ca va insotesc pana pe cealalta parte, si apoi o iau usurel-usurel spre Brasov, fac dreapta spre Paralul Alb - Predeal - Sinaia - Targoviste (acasa). Adica cel putin pana seara o plimbare frumoasa! Ce ziceti, ma primiti in gasca de la km 73 de pe A1? Numai bine, Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 Toata lumea e binevenita, din Buc plecarea as vrea sa fie la 08.00 ca sa prindem o zi full si sa fie timp destul in caz de neprevazut(furtuni, ploi torentiale, grindina). Ma gandeam sa ne vedem Sambata la 8.00 la ultima benzinarie din Militari spre autostrada(cred ca e un Petrom mai mic care are si spalatorie automata). 0723588053 sau 0741188109 Viteza de croaziera 130 pe A1, 90-100 in afara localitatii(oricum e serpuit transfagarasan) mergem sa si admiram nu numai sa mancam asfaltu Vreamea parea buna la meteo azi dimineata, ceva ploi pe seara pe la munte, dar vedem la fata locului ce si cum. thydusk666 - pe la maxim 9.00 la km 73? e vreo benzinarie acolo? lasa un nr de tel ca sa ne gasim. AlexRap- nu stiu ce sa zic, ca sa te obisnuiesti ai putea pana in August sa incerci un Buc-Predeal-Paraul Rece-Rasnov-Bv-bucuresti- pare mai light asa....vezi cum te simti cu pasager in urcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Multumesc mult pentru ajutor si distractie placuta pe traseu as fi venit si eu cu voi dar acuma nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) Multumesc mult pentru ajutor si distractie placuta pe traseu as fi venit si eu cu voi dar acuma nu se poate aveti grija la drumul intre sibiu- sighisoara , este dificil ( ff mult nisip & pietris) + curbe multe Editat Iulie 6, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Eu ma retrag din excursie. Am ajuns de 2 ore in Vama cu Seven. Drum bun sa aveti! PS in vama e cald si bine,aviz amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 aveti grija la drumul intre sibiu- sighisoara , este dificil ( ff mult nisip & pietris) + curbe multe Multzam de sfat, o sa cascam okii bine. Oricum mai bag un oki la vreme in seara asa ca nu as vrea sa ma ploua toata ziua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Dorim si noi in acest ewwkend sa-l vizitam pe Nenea Transfagarasan dintr-o parte-n alta. Ce puteti sa ne spuneti de drum?? Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Drum bun, o sa fim si noi acolo, probabil in formula 2 DR-uri 650, 1 Gilera RC 125, 1 motocicleta cu atas de transport (Nipru sau Ural). Speram sa apara si un F 650. Cu aceasta ocazie invitam si alti motociclisti sa ni se alature , o sa facem Transfagarasanul cu opriri, cort si gratar, 3-4 zile relaxare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate