Metal Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 am inchis motorul la jawa 350 twin si am uitat sa pun mastic intre cele 2 parti ale motorului si cand pun ulei curge pe sub el, cum fac sa rezolv problema fara sa mai desfac motorul din nou? vre-o idee ceva sa sa pun pe dinafara care sa fie rezistent la ulei, temperatura si sa nu cada la vibratii sau sa se deslipeasca la dilatatia motorului? astept sugestii toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 asta inseamana ca motorul curge peste tot. nu il potzi lipi cu nimic sa tzina..singura solutzie e sa mai desfaci o data motorul si sa il etansezi cum trebuie. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 pai asta am facut l-am desfacut ca alta solutie nu mai era si acum astept sa imi aduca un kamarad niste piese noi sa le pun in el si apoi il voi inchide cu grija Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 nu uita inainte sa degresezi! Decarbusolv sau benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate