Sebiuta Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Zilele trecute am auzit de un produs METAGAS sau META-GAS. Mai precis am auzit de o poveste de genul ca exista si pentru 2 T un produs echivalent cu Duralube. Cineva si-a adus din Ungaria si si-a pus intr-un motor abia refacut. Rezultatul ? Blocare motorului dupa 20 KM ....Omu nu stia ca asa ceva se pune dupa efectuarea rodajului. Din pacate nu am cum sa dau de respectivul sa il intreb ce si cum despre produs. Asa ca va intreb pe voi . Ati auzit ? Ati vazut asa ceva ? Cat e de bun ? Ce pret are ? De unde se poate procura ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Zilele trecute am auzit de un produs METAGAS sau META-GAS. Mai precis am auzit de o poveste de genul ca exista si pentru 2 T un produs echivalent cu Duralube. Cineva si-a adus din Ungaria si si-a pus intr-un motor abia refacut. Rezultatul ? Blocare motorului dupa 20 KM ....Omu nu stia ca asa ceva se pune dupa efectuarea rodajului. Din pacate nu am cum sa dau de respectivul sa il intreb ce si cum despre produs. Asa ca va intreb pe voi . Ati auzit ? Ati vazut asa ceva ? Cat e de bun ? Ce pret are ? De unde se poate procura ?? Când am avut Jup5 am băgat un produs de Duralube pentru 2T, era un flacon ca un burduf, se picura în difuzorul carburatorului în decurs de câteva minute...acum ce să zic, n-am mers 100.000 km că să văd efectele, dar nu erau negative... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Zilele trecute am auzit de un produs METAGAS sau META-GAS. Mai precis am auzit de o poveste de genul ca exista si pentru 2 T un produs echivalent cu Duralube. Cineva si-a adus din Ungaria si si-a pus intr-un motor abia refacut. Rezultatul ? Blocare motorului dupa 20 KM ....Omu nu stia ca asa ceva se pune dupa efectuarea rodajului. Din pacate nu am cum sa dau de respectivul sa il intreb ce si cum despre produs. Asa ca va intreb pe voi . Ati auzit ? Ati vazut asa ceva ? Cat e de bun ? Ce pret are ? De unde se poate procura ?? Eu stiu ca se numea Metabond.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 metabond nu e pt. 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 produsul l-am bagat si io in IJ, se cheama: "Slick50 2-stroke engine treatment", o chestie mirtaculoasa americana cu PTFE . Probabil ca a fost cel mult o pierdere de bani, cam 350 000 lei vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 n-ai auzit nimic schimbat in zgomotu' motorului sau ce? si slick 50 de obicei fac tratamente cu ceramica, asta cu teflon fiind mai putin produse later edit: am confundat slick 50 cu altceva p.s. aleko, tu unde ai gasit tratamentu' asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 la bai la herculane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 pai l-am gasit la Petrom Bucuresti la iesirea spre Giurgiu, acu 1 an. Nu am auzit si nu am simtit nimic. Asa cum la masina nu am simtit mnimic dupa Duralube... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 metabond se poate pune in benzina;) bieinteles cu cota de ulei, o sa iasa mai mult fum dar o sa se trateze motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate