Metal Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 deci jawa 350 model 354-04 daca stiti cum se mai numeste pva rog spuneti-mi si mie si o poza cu ea sa o vedeti mai bine nu e mentinuta in forma ei originala dar uitandu-va la motor cei care cunoasteti dai si voi o parere va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 As putea spune cu putzina rautate cei drept ca mai bine nu intrebai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Pai daca tot stii ca se numeste Jawa 350 Twin, Model 354-04 de ce mai intrebi, nu ti se pare suficient. Oricum, eu stiu ca i se mai spunea si "Cap de porc", cum i se spunea MZ-ului "Gat de lup". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 eu zic jawa 350 twin ca asa ai zice un bosorog la mine la blok, dar am auzit ca se mai numeste si altefel deaia vroiam sa stiu cum numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Jawa Ogar ii mai spuneau unii - e model de prin 57-59 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 OGAR!!! Asha se cheama!! Cea de 250 se numeste greiere!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate