kta_bmxpunk Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 salut,zilele astea ma apuc de reconditionat o jawa de 350 din 1965 ,si as avea si eu nevoie de schema instalatiei electrice,pentru k o sa imi trebuiasca,dak aveti careva asa ceva datimi si mie o poza va rog frumos sau vreun link unde o pot gasi (instalatie electrica).multumesc mult .catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 salut,zilele astea ma apuc de reconditionat o jawa de 350 din 1965 ,si as avea si eu nevoie de schema instalatiei electrice,pentru k o sa imi trebuiasca,dak aveti careva asa ceva datimi si mie o poza va rog frumos sau vreun link unde o pot gasi (instalatie electrica).multumesc mult .catalin Uite schema: Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Iulie 15, 2007 Autor Share Postat Iulie 15, 2007 mecaniku ,iti multumesc mult pentru ajutor,si abia astept sa o termin o sa vin cu poze da aku e in stadiu de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate